Antena Meniu Search
x

Video Staţiunea în care zeci de turişti au gonit cu bicicletele pe zăpadă într-un cadru de poveste. Reacţia Milei, o concurentă din Serbia

Turiştii au cucerit pârtiile odată cu ninsorile din acest weekend, fiindcă este vremea perfectă pentru cei care iubesc muntele iarna. În multe locuri din ţară s-au organizat competiţii inedite: de la sărituri cu placa sau schiurile până la curse cu bicicletele prin zăpadă. Distracţie a fost şi la săniuş. 

de Redactia Observator

la 20.01.2024, 20:09

Vezi și

Prima zăpadă serioasă din acest an a adus un val de turişti la munte. În Rânca, oamenii au stat la coadă ca să urce pe munte cu telescaunul. 

Diana Speretoiu, reporter Observator: În ciuda temperaturilor negative, atât pârtiile de schi, cât și cele de săniuș s-au aglomerat deja. Sunt mii de oameni care profită de stratul generos de zăpadă.

Turist: Zăpada e foarte bună pentru schi. Vremea ne ajută, a dat și soarele. De dimineață a nins, acum ne bucurăm de vreme.

Turiştii s-au încălzit cu băuturi fierbinţi

Pe acelaşi subiect

Şi pentru a face faţă mai uşor frigului, mulţi s-au încălzit cu o băutură fierbinte.

Turist: E obligatoriu un vin fiert, e primul lucru pe care îl facem. 

Turist: Așteptăm să bem o țuică fiartă, să ne bucurăm de acest peisaj minunat. 

Competiţie de freestyle la Păltiniş

Distracţie a fost şi pe pârtiile din Păltiniş. Zeci de sportivi au făcut acrobaţii spectaculoase la competiţia de freestyle.

Concurent: E frumos când ajungi, după ani de zile, să dai tot felul de trickuri pe ţevi, pe traseu, e un alt fel de sentiment pur şi simplu.

Concurent: Eu de fapt m-am dat toată viaţa pe role şi de fapt merge foarte bine pe schiuri, sunt aceleaşi mişcări, de ţevi nu îmi e frică şi azi direct la concurs direct. 

Concursul a avut şi o secţiune dedicată copiilor. Teodosie are doar 12 ani şi se dă cu placa... de 4 ani!

Teodosie: E distractiv. Cât de cât, e greuţ. Am şi căzut.

Competiţie cu bicicletele prin zăpadă în Vatra Dornei

În Vatra Dornei, competiţia a fost una neobişnuită: pe zăpadă nu au alunecat săniile, au gonit bicicletele. Într-un cadru de poveste, concurenţii au pedalat pe un traseu de 2,6 kilometri. Mila a venit din Serbia să ia startul la CicloCross.

Mila: Cred că o să fie o cursă bună. Este destul de frig, dar vom lupta până la final. 

Si la Topliţa vremea a fost ideală pentru coborâri în viteză. 

Turist: Frumos afară, vreme frumoasă mai mare dragul să stai.

Turist: E prima dată, greu, dar exersând învăţăm. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Travel » Staţiunea în care zeci de turişti au gonit cu bicicletele pe zăpadă într-un cadru de poveste. Reacţia Milei, o concurentă din Serbia