Antena Meniu Search
x

Staţiunea montană care a atras turiştii ca un magnet, de 1 Mai. Pistele de bob au fost pline de dimineaţă şi până seara

S-a deschis oficial sezonul de vară în staţiunea montană Vărşag, din judeţul Harghita. Încă din prima zi sute de turişti au vizitat faimoasa cascadă, aflată în pădurea localităţii. Iar pistele de bob au fost pline de dimineaţă şi până seara. 

de Redactia Observator

la 02.05.2024, 08:28

Vezi și

Turiştii profită din plin de minivacanţa petrecută la Vărşag. După ce la urcare au ales telescaunul, coborârea a fost mult mai rapidă pentru că au ales kart-urile.

Turist: Foarte frumos, e o senzaţie interesantă cu trotinetele acelea. E mult mai interesant decât pe bob. O controlez cu mâna, e şi forţa aia de frecare, e mult mai praf, adrenalină.

Turistă: Ne place zona foarte mult, oamenii foarte ospitalieri şi avem foarte multe activităţi de făcut. Drumeţii, bob-ul, cu kart-urile, cascada care e foarte frumoasă, drumeţiile.

Traseul turiştilor s-a oprit la cascada Vărșag, o atracție spectaculoasă. Cascada se află în pădurea localității, pe pârâul Fântâna Mare. "Traseul e frumos şi peisajul e frumos prin pădure, chiar super fain". O tură pe pista de bob costă 25 de lei pentru adulţi, iar copiii plătesc doar 20 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Travel » Staţiunea montană care a atras turiştii ca un magnet, de 1 Mai. Pistele de bob au fost pline de dimineaţă şi până seara