Antena Meniu Search
x

Video Stațiunile în care un șezlong se închiriază cu peste 500 de euro. Ce primești de acești bani

Fă-ţi bine calculele când pleci în vacanţă! În funcţie de plaja pe care ajungi, închirierea şezlongului poate să însemne o cheltuială serioasă. În cele mai căutate destinaţii costă o mică avere. 

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 21:23

Vezi și

Dai un ban, dar stai în faţă! Dacă vrei să te bronzezi pe cele mai selecte plaje din Europa, pregăteşte-te să plăteşti şezlongul la preţul unei vacanţe din România.

Unul dintre cele mai scumpe locuri este Positano, de pe fermecătoarea costă Amalfi din Italia. Ca să închiriezi un şezlong pe nisipul de acolo, plăteşti 685 de euro pe zi. De banii aceştia primeşti şampanie, gustări fine şi felul principal la prânz.

500 de euro un șezlong în Sardinia sau Ibiza

Tot în categoria preţuri de top sunt Sardinia şi Ibiza. Pregăteşte 500 de euro pe zi pentru un şezlong, lângă care chelnerii vor aşeza, însă, şi şampanie din podgorii celebre. Mai ieftin, dacă pot să spun aşa, este în vestita staţiune Saint Tropez. Pe Coasta de Azur, două şezlonguri costă 200 de euro. Preţurile scad pe insula vedetelor, Mykons, 160 de euro pe zi pentru patru şezlonguri instalate sub un acoperiş tradiţional.

Dar, cine caută, găseşte... În Capri, un şezlong şi o umbrelă costă 70 de euro. Sau, pe litoralul nostru, unde cel mai scump este echivalentul a 40 de euro, iar cel mai ieftin, 4. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Travel » Stațiunile în care un șezlong se închiriază cu peste 500 de euro. Ce primești de acești bani