Antena Meniu Search
x

Video Surpriză pentru turiștii care au ajuns la Câmpulung Moldovenesc pentru Revelion. Pârtiile sunt pline ochi, hotelurile ocupate 100%

Forfota mare si în Maramureş ori Bucovina. Proprietarii pensiunilor fac ultimele pregătiri pentru vacanţa de Revelion. Oaspeţii sunt aşteptaţi cu bucate apetisante, dar şi cu datini tradiţionale. În plus, pârtiile de schi şi de săniuş sunt deja pregătite pentru distracţie.

de Redactia Observator

la 29.12.2021, 22:20

Vezi și

Turiştii care au ajuns pentru Revelion in Câmpulung Moldovenesc au fost întâmpinaţi cu o supriză: o pârtie nou-nouţă de aproape 500 de metri.

Constantin Cozmaciuc, administratorul pârtiei: ”O pârtie pentru începători, copii și adulţi care vor să înveţe. Este amenajată pe 3 variante, cu soluţie pentru săniuş şi pentru toţi iubitorii sezonului de iarnă”.

Aglomeraţie a fost şi pe vechea pârtie din oraş, cea de 3 kilometri. Aici se distrează şi Nea Mărin. Nu a schiat, dar a făcut o plimbare cu telegondola. Nea Mărin: ”E mult mai frumos iarna decât primăvara”.

Hotelurile din Cavnic sunt ocupate în proporție de 100% de Revelion

Pe acelaşi subiect

Şi în Maramureş sunt mulţi turişti în această perioadă. La hotelurile de la baza domeniului schiabil din Cavnic nu mai e niciun loc liber de cazare.

Oana Poenar, administrator hotel: ”Am avut turişti cărora le-a plăcut foarte mult locația noastra si au ales să petreacă aici atât Crăciunul cât și Revelionul”

O altă destinaţie căutată din Maramureş este satul Breb. Aici, gazdele se pregătesc să-şi primească oaspeţii de Revelion.

Viorica Hotea, administrator pensiune:Vă aşteptăm cu de toate, produse tradiţionale, cu pâine de casă făcută la cuptor, cu cârnaţi, cu coaste, cu pomana porcului, cu ce e mai bun şi mai frumos în Maramureş”.

Distracție, mâncare bună și aer curat la Breb, în Maramureș

Iar turiştii sunt foarte încântaţi de tot ce găsesc aici.

Turist: ”E o zonă foarte frumoasă, oameni foarte ospitalieri, mâncare tradiţională de casă, super fain, palincă numărul 1”.

Turist: ”Am venit la prieteni, mâncare bună, băutură bună, cum se face, aer curat”

Nici aici nu mai este niciun loc de cazare liber pentru Revelion. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Travel » Surpriză pentru turiștii care au ajuns la Câmpulung Moldovenesc pentru Revelion. Pârtiile sunt pline ochi, hotelurile ocupate 100%