Antena Meniu Search
x

Video "Cea mai mare realizare a mea în 2022 a fost că am divorţat". Românii s-au dezlănțuit de Revelion. Momente de neuitat în noaptea dintre ani

Cele rele să se spele, cele bune să se adune -  speranţa cu care am intrat în 2023. Cu dorinţele pregătite, în pieţe, la mare sau la munte, la restaurant sau club, toată România a petrecut. Un spectacol de lumini pe cer, îmbrăţişări şi urări - revelionul a adus spectacolul gândurilor de bine. Cea mai frumoasă imagine vine însă de la manşa unui avion - deasupra Bucureştiului - concertul artificiilor

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 01.01.2023, 19:32

Vezi și

Strălucitor şi promiţător. Aşa a arătat începutul lui 2023, văzut de sus, din avion. Pliotul Dumitru Alexandru, de la şcoala de aviaţie Tuzla, a admirat mai bine de o oră explozia de lumini de la o mie de metri altitudine. 

Înapoi pe pământ, distracţia a fost legea nescrisă a serii. În aproape toatele oraşele din ţară au fost spectacole de artificii care au alungat spiritele rele. Au urmat avalanşe de îmbrăţişări, urări de bine, veselie, şampanie şi dorinţe pentru Noul An: 

"Am rămas gravidă, o să am un bebe! Deci 2023 vine cu cel mai frumos cadou."

"Promit să fiu mai bună şi să fac mai mult."

Pe acelaşi subiect

"Să ne bucurăm mai mult de viaţă, ne stresăm prea mult, să ne bucurăm mai mult."

"Să călătoresc în Japonia şi... un job!"

"Cea mai mare realizare a mea în 2022 a fost că am divorţat."

"Mă căsătoresc! A trecut ceva timp şi trebuie să mă aşez la casa mea."

"Practic, nu-mi doresc nimic, dar promit să fiu mai bună şi să fac mai mult."

"Cea mai mare realizare a mea în 2022 a fost că am divorţat şi urmează un 2023 plin de surprize şi provocări!"

"​Ce nu v-a plăcut la 2022? 

Nevastă-mea. Putem să o schimbăm? Sau puteţi să o machiaţi şi să o aduceţi tot pe ea!"

La Poarta Sărutului din Târgu Jiu, pentru opt cupluri a fost noaptea cea mare.

Spectacol de lumini și restaurante pline în București

În Capitală, străzile au fost pline. Cluburile şi restaurantele din Centrul Vechi au fost pline ochi. Iar cine nu a avut rezervare, a stat la coadă, la intrare. Turişti din Israel, Turcia, Italia sau Germania au ales România de Revelion. Preţurile au fost mai mici anul acesta. 

Tiberiu Crăciun, proprietarul unui club: Am avut 3 programe, 3 variante. All inclusive, asta însemnând mâncare și băutură câtă poate să ducă fiecare, 500 de lei. Am avut open bar. 300 de lei. Și am avut doar intrare, 100 de lei.

Cine a vrut departe de înghesuială, a petrecut la restaurantele de pe malul Dâmboviţei sau în localuri unde au fost organizate petreceri tematice: pe ritmul anilor 80 sau ceva mai balcanic, Manelionul. 

Cel mai exclusivist Revelion a fost la Palatul Parlamentului, într-o sală imensă, de peste 2000 de metri pătraţi. La Piteşti, a fost un spectacol unic în ţară în noaptea dintre ani. Petrecere cu muzică clasică.

Nu au lipsit nici poveștile de dragoste în noaptea dintre ani

Dublă sărbătoare de acum înainte, de Revelion, pentru opt cupluri care s-au cununat, noaptea trecută, la Târgu Jiu, lângă Poarta Sărutului. Doi îndrăgostiţi au străbătut câteva sute de kilometri ca să spună cel mai hotărât Da din viaţa lor lângă celebra sculptură a lui Brâncuşi. Din Maramureş, s-au căsătorit în costume tradiţionale, în Gorj.

Ea, maramureşeancă, el, gorjean. O frumoasă poveste de dragoste începută în urmă cu aproape un an, în Londra, a fost oficiată lângă capodopera lui Brâncuşi, la trecerea dintre ani. Vremea prietenoasă i-a permis miresei să îmbrace hainele tradiţionale de acasă în ziua cununiei.

Mario şi Ionela sunt din Timişoara. S-au îndrăgostit în urmă cu 15 ani, dar abia acum o lună a venit marea întrebare din partea lui Mario. Ionela a căutat mult rochia visurilor sale. Albă, cu decolteu, dantelă şi paiete. Şi pentru că nu a mai fost gerul din alţi ani, a putut s-o poarte fără griji la miezul nopţii.

În total, opt cupluri şi-au unit destinele, în primele clipe din 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Cea mai mare realizare a mea în 2022 a fost că am divorţat". Românii s-au dezlănțuit de Revelion. Momente de neuitat în noaptea dintre ani