Antena Meniu Search
x

Video Turism extern 2022. Recomandările National Geographic pentru vacanţe de vis peste graniţe

După doi ani de restricţii, 2022 se anunţă un an de succes pentru turismul internaţional. Cel puţin asta susţin specialiştii în călătorii de la National Geographic, care au întocmit şi un top al destinaţiilor pe care trebuie să le vedem neapărat anul viitor.

de Greta Gavrilă

la 19.11.2021, 16:20

Vezi și

Jurnaliştii publicaţiei National Geographic ne recomandă destinaţii din natură, cât mai departe de marile oraşe. De exemplu, Namibia. Ţara din sudul Africii ascunde una dintre cele mai frumoase rezervaţii şi anume Caprivi Strip. Acolo, puteţi merge în călătorii de tip safari şi aveţi ocazia să vedeţi exemplare din specii pe cale de dispariţie. Recomandă şi Statele Unite, mai ales că luna aceasta ţara şi-a deschis graniţele turiştilor europeni. Aici pe listă regăsim şi parcul naţional din Minnesota de Nord, acolo unde cei interesaţi pot practica o serie de activităţi de familie în natură precum pescuitul, drumeţiile cu barca şi plimbările cu barca într-un peisaj pitoresc. 

Vacanţe 2022: recomandări pentru toate gusturile

Peisaje de-a dreptul spectaculoase găsim şi în zona Lacului Baikal din Rusia. Este a treia pe lista recomandărilor şi nici nu e de mirare. Este cel mai mare, cel mai adânc şi cel mai vechi lac de pe planetă. Este înconjurat de munţi cu păduri de conifere, iar cinci luni pe an e îngheţat. Iar dacă nu vă place frigul, specialiştii vin cu sugestii şi din zone mai calde precum Pădurea Tropicală a mayaşilor din Belize sau statul Victoria din Australia. 

Destinaţii turistice aproape de România

Cel mai aproape de casă, recomandate pentru familii sunt croazierele pe Dunăre, prin Europa. Cursa se termină însă în Budapesta, înainte ca turiştii să ajungă în România. Noi mai avem de lucru, cel puţin la infrastructură şi restaurarea obiectivelor turistice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Travel » Turism extern 2022. Recomandările National Geographic pentru vacanţe de vis peste graniţe