Antena Meniu Search
x

Video Vacanță în Antalya. Prețurile aproape la fel de mici ca anii trecuți și serviciile de calitate îi atrag ca un magnet pe români

Acasă, departe de casă. Aşa se simt românii care aleg Antalya ca destinaţie de vacanţă. Deşi prețurile au crescut anul acesta cu aproximativ 10-15% faţă de anii anteriori, cererea rămâne la fel de mare. Turiştii sunt atraşi de mâncarea tradiţională, de resorturile cu servicii impecabile şi ospitalitatea tipic turcească. 

de Redactia Observator

la 07.05.2022, 22:03

Vezi și

Antalya a devenit deja tradiţie pentru mii de turişti români, care au destinaţia în capul listei de preferinţe pentru o vacanţă de vis. Turcii au ajuns să ne cunoască şi fac totul pentru a ne face sa ne simţim ca acasă.

Mahir Ahmetoglu: Romania nu este o piaţă mică pentru Antalya, comparând cu alte ţări est-europene. Tot timpul trebuie să venim cu idei noi, cum ar fi poate cluburi româneşti, pentru că avem astfel de capacităţi şi o să se simtă ca la ei acasă. Mâncăruri româneşti, animatoare vorbitoare de limba română, bone. 

Totul, pentru un sejur fără griji. Deşi unii angajaţi din hoteluri şi restaurante încă poartă măşti, oaspeţii se bucură de vacanţă fără prea multe restricţii. Masca este obligatorie acum în Turcia doar în spaţiile închise foarte aglomerate și în mijloacele de transport în comun.

La nivel local, se discuta renunțarea în perioada următoare la toate condiționarile care țin de pandemie. Mai exact, acum, la întrarea în Turcia este nevoie de HlF și test sau certificat de vaccinare, documente care însă acum sunt obligatorii, dar nu sunt verificate la aeroport 

Pe acelaşi subiect

Prețurile nu au crescut mult în Antalya

Desi toate preţurile au crescut din cauza inflaţiei şi turismul în Turcia fost afectat de numărul mai mic de turişti ruşi şi ucraineni, românii nu s-au speriat de scumpiri: sunt mulţumiţi de raportul calitate-preţ. Pachetele oferite de agențiile de turism pornesc de la 335 de euro de persoană, pentru o vacanţă de o săptămână cu zborul inclus. 

Mahir Ahmetoglu: Acum, comparând cu 2019, prețurile în Antalya nu vor crește foarte mult, dar nici nu vor scădea pentru ca nu sunt destul de mulți turiști din Rusia și Ucraina. 

Resorturile nu sunt singurele tentaţii din Antalya: turiştii pot vizita situri istorice și se pot bucura de bucătăria tradițională turcească. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Vacanță în Antalya. Prețurile aproape la fel de mici ca anii trecuți și serviciile de calitate îi atrag ca un magnet pe români