Antena Meniu Search
x

Video "Cea mai “iubită” ţară": Industria videochat a transformat România în liderul mondial al emoţiilor

Industria videochat a transformat România în liderul mondial al emoţiilor. Campioana mondială, o arhitectă de la noi a câştigat 800.000 de dolari într-un an.

de Redactia Observator

la 26.10.2021, 16:21

Vezi și

România, liderul mondial al emoţiilor! Din videochat câştigă 100.000 de modele şi prea puţin țara noastră. Cum am ajuns „Cea mai <<iubită>> ţară”, vedeţi într-o nouă serie de reportaje Observator, din 27 septembrie.

Seria “Cea mai <<iubită>> țară” intră în culisele industriei videochat din România. Româncele fac milioane de euro din singurătatea marilor milionari. Peste 100.000 de modele, adică aproape cât populaţia unui oraş de mărime medie, lucrează în studiouri sau de acasă.

50.000 de dolari pentru 20 de secunde

Campioana mondială la încasări este o româncă, absolventă de Arhitectură, cu părinți doctoranzi. Ea câștigă 50.000 de dolari pentru 20 de secunde lucrate.

Pe acelaşi subiect

Am jucat și șah online cu ei, pentru că eu știu să joc destul de bine șah. Am și dormit în anumite private. M-au lăsat să dorm, adică pur și simplu, plătit fiind timpul acela. Ultimul record pe care l-am atins, record mondial din câte știu, este zero ore lucrate, adică perioada trecută, în 2 săptămâni nu am lucrat absolut deloc și am făcut 50 și ceva de mii de dolari.”, a declarat modelul, pentru Observator.

România, cele mai multe modele în top 10

România a dat lovitura la videochat, având cele mai multe modele în top 10 la nivel mondial. Este o meserie care, la noi în țară, nu există, pe hârtie, dar care a ajuns să producă sume impresionante. Modelele primesc în oferta de angajare cursuri de engleză, dar şi operaţii de mărire a sânilor.

Dacă ar exista un cod CAEN în care să știi că te-ai dus la studioul respectiv și trebuie să-ți pună în față documentele ne-ar fi mult mai ușor. Ne-am dori ca toată lumea să fie... ca în industria alimentară, să plăteacscă toți aceleași lucruri.”, a povestit, pentru Observator, managerul unui studio de videochat.

Reportajele Observator oferă și informații exclusive despre viețile de zi cu zi ale angajatelor studiourilor. Familiile modelelor au acceptat să vorbească despre cum li s-au schimbat viețile și cum sunt priviți de cei din jur.

Seria „Cea mai <<iubită>> ţară” începe luni, 27 septembrie, la Observator, de la ora 19.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » TV » "Cea mai “iubită” ţară": Industria videochat a transformat România în liderul mondial al emoţiilor