Antena Meniu Search
x

Gala Președinților iUmor, 28 mai. Doina Teodoru aka Dana Budeanu a fascinat electoralul cu picioarele sexy: „Vă rezolv pe toți!”

Cu o descriere desăvârșită din partea lui Ionuț Rusu aka Klaus Iohannis, Dana Budeanu, jucată de Doina Teodoru, a fost următoarea candidată pentru fotoliul de la Cotroceni. Hai să descoperi ce ar face Dănuța dacă ar prelua puterea prezidențială: „O să dau cu varga în voi!”

de Redactia Observator

la 28.05.2023, 21:31

Gala Președinților iUmor, 28 mai. Doina Teodoru aka Dana Budeanu a fascinat electoralul cu picioarele sexy: „Vă rezolv pe toți!”
- Antena 1

Doina Teodoru aka Dana Budeanu a pregătit un discurs în stilul îndrăzneț cu care i-a obișnuit deja pe telespectatori. Evident, președintele României, dar și câțiva politicieni și contracandidați au fost „taxați“ pe măsură! „Am apreciat la Dana Budeanu că a știut ce vinde. Și-a arătat piciorușele, frumos. Cred că dacă era permis și difuzabil, își arăta și mai mult.”, a spus Nelu Cortea la testimoniale.

Doina Teodoru a impersonat-o pe Dana Budeanu în Gala Președinților iUmor: „Fiți atenți la mine, că nu spun de două ori!”

„Ați fost un președinte fabulos! Pentru europeni, sunteți român, pentru români, sunteți neamț, pentru mine, tot un fătălău. (…) Aveți noroc că doamna dumneavoastră este o femeie frumoasă, dar face mai multe gafe la îmbrăcăminte decât a făcut Dumnezeu la Viorica în minte.”, a început, în forță, Dana Budeanu pe „scena politică”.

„Mă uit la oamenii aceștia care vor să fie în fruntea țării... Hagi și Vadim... zici că au COVID. Adică au un vid împreună. La Tzancă… ce să mai zic?! În probleme de impozite a zis că nu știe neologisme. Știe geopolitică așa cum știu eu să vorbesc decent.“, a afirmat actrița pe scena iUmor, Gala Președinților din 28 mai 2023.

Pe acelaşi subiect

„Asta-i România, aici s-a ajuns! Dar lasă că facem treabă. Vine Dănuța la putere și vă rezolvă pe toți. La mine se vor primi cereri. Le trimiteți prin poștă, că dacă România are ceva ce merge este Poșta... v-au luat la poștă toți politicienii până acum și a funcționat. (...) O să desființez statul la muncă și pentru asta o să desființez munca la stat. (...) Și gata cu toate rudele angajate, că e loc de muncă, nu reuniune de familie.”

„Deci, români, ce face Dănuța pentru voi... În primul rând, o să termin cu corupția! O să dau cu varga în voi dacă nu vă potoliți. O să reintroduc învățământul obligatoriu și gratuit... de 12 clase. În problemele de politică europeană, vă zic de pe acum, să nu avem vorbe, ieșim din Europa! Nu vedeți că ne-au făcut ăștia groapa lor de gunoi? România cumpără deșeuri de peste tot! Dar nu le avem și noi pe ale noatre?! Ia gândiți-vă cum ar fi dacă ne-am uni noi, țările din Est: România, Polonia, Bulgaria, amărâții. O fi civilizația la ei, dar agricultura e la noi!”

„Gata cu cerșetoria prin Spania, gata cu ștersul la fund prin Italia! Știu că viața e grea, dar românul trebuie să fie mândru! Unde sunt bărbații ăia care nu ridică capacul la toaletă, că acum e nevoie de ei! (...) Mai rămâne economia țării! Mărim impozitele! Tzancă, îți zic pentru ultima oară, că văd că ai privirea aia nevinovată pe care a lansat-o Udrea la anchetă, impozite sunt alea pe care le plătești din banii pe care îi câștigi, că nu sunt toți ai tăi, da?! Și dacă nu înțelegi, o să dai dedicații numai la Poliția Capitalei!”, a fost o parte din materialul Doinei Teodoru aka Dana Budeanu pe scena iUmor, sezonul 14.

„Această acritură a teatrului românesc a impersonat-o pe Dana Budeanu, care, din punct de vedere mediatic, e de zece ori mai acră. Aplauze! Amuzament la superlativ!”, a spus Cheloo la testimoniale, iar Nelu Cortea a completat: „A vorbit, a scos și limba ascuțită (…), a tăiat în ei… scurt și la obiect.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Gala Președinților iUmor, 28 mai. Doina Teodoru aka Dana Budeanu a fascinat electoralul cu picioarele sexy: „Vă rezolv pe toți!”