Antena Meniu Search
x

Video Jurnal de Asia, episodul 10. Emi și Cuza, echipa de șoc pregătită să treacă prin foc. Care e visul băieților în Asia Express

Emi și Cuza, care formează o echipă energică în competiția Asia Express, au vorbit despre provocarea de a pleca în această aventură.

de Redactia Observator

la 30.06.2021, 22:08

Vezi și

“Am făcut 1 milion de view-uri în 24 ore, să se știe”, spune Emi despre performanțele lor ca echipă. Emi și Cuza se cunosc încă din liceu, pe vremea cânt erau colegi de bancă și au devenit și cei mai buni prieteni. Se pare că cei doi au avut un vis comun, acela de a participa într-un show de aventură ca Asia Express.

„Sincer la Asia ne doream de multă vreme să venim”, spune Cuza. “Mă visam făcând ceva așa”, a completat Emi.

Care sunt cele mai mari defecte ale lui Emi și Cuza

Cuza a mai spus că se vedea alergând și el într-o asemenea cursă și nu și-ar fi imaginat că ar fi putut merge în Asia în altă formulă decât cu Emi. “Cuza e minunat. Ăsta e defectul lui, că e minunat”, l-a lăudat Emi pe “partenerul lui în crimă”. “Cel mai mare defect al lui Emi e că îi e lene. Îi e lene să și adoarmă”, a mai adăugat Cuza.

Pe lânga pasiunea comună și prietenia care îi leagă, Emi și Cuza sunt și aceeași zodie.

Peripețiile pe care le întâmpină în Asia Express

„Cu siguranță Asia Express nu e ca la TV”, a menționat Emi. „De când am început cursa, în fiecare zi trecem prin câte o situație de criză pe care trebuie să o rezolvăm”, a completat Cuza. Oricât de dificil ar fi, băieții au învățat că pe zi ce trece, cursa poate deveni și mai grea. Deși reușesc să îndeplinească. “Cu siguranță că și la mașini e ca la cazat”, spune Emi. „Indiferent cât de greu o să fie, eu nu zic pas la nimic”, se încurajează Cuza.

Băieții se gândeau la mâncare și bere și încercau să își dea seama ce ar fi putut să își cumpere cu 1 euro pe zi. “Cam totul e o criză”, spune Emi. “Nu mi-e fircă să stau în soare 5-6 ore să fac autostopul”, a mai adăugat Cuza, încrezător.

Experiența cea mai grea din Asia Express pentru Emi și Cuza

Întrebați fiind ce li se pare cel mai complicat, Emi și Cuza au spus că cea mai dificilă parte e autostopul pentru că nu oprește nimeni. „Părea că e așa mai simpluț”, a mai zis Emi. „Ajungi în punctul ăla în care ești de 3 or epe marginea unei străzi, sunt 40 de grade, faci așa de te doare umărul și tricepsul și nimeni nu oprește. (...) Înnebunești”, spune Cuza dezamăgit.

Când a venit vorba de cazare, băieții au spus că nu îi sperie cerșitul sau milogeala. Contează doar în ce stare îi prind pe oamenii cu care interacționează. “Cu cerșitul noi n-avem o problemă. Suntem obișnuiți. Ego-ul pentru noi e doar un titlu de piesă”, spune Cuza.

Pandemia, un factor care le-a adus probleme

Deși în mod obișnuit concurenții Asia Express din alte ediții găseau greu cazare, acum pandemia le-a adus și mai multe probleme.

“E stres în pandemie. Oamenii sunt reticenți să ne primească. Nu găsești cazare, nu găsești o mașină să faci autostopul, nu ai de unde să găsești mâncare. Eu am slăbit 5 kile și ceva până acum”, a mărturisit Cuza. Când vine vorba de mâncăruri scârboase, băieții încercau să găsească o tehnică, iar Cuza spunea că dacă e lichid trebuie să bea Emi, iar dacă e solid, mănâncă el.

Cu toate acestea, băieții continuă să viseze. “În Asia Express mi-aș dori foarte mult să ajung printre finaliști”, spune Emi. “Eu nu vreau să plec primul”, spune Cuza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Jurnal de Asia, episodul 10. Emi și Cuza, echipa de șoc pregătită să treacă prin foc. Care e visul băieților în Asia Express