Antena Meniu Search
x

Video Jurnal de Asia, episodul 13. Metodele la care a apelat echipa de producție pentru a lupta împotriva Covid-19 pe Drumul Împăraților

În noul episod din Jurnal de Asia, aflăm cât de greu i-a fost echipei de producție să filmeze această emisiune pe timpul pandemiei. Proiectul este susținut de Superbet.

de Redactia Observator

la 28.09.2021, 17:17

Vezi și

Marius Damian, unul dintre co-prezentatorii Asia Express, vorbește despre perioada de pandemie. Deși toți concurenții și membrii echipei de producție au fost testați și vaccinați, localnicii erau în continuare sceptici când venea vorba de inetracțiunea cu concurenții Asia Express.

“Eu zic că această emisiune va fi mirarea acestui an al pandemiei”, a spus Adriana Trandafir despre aventura care se filmează în pandemie.

“Am fost prima țară din toate țările care fac un sezon nou în pandemie. Am avut toți mari emoții, nu știam dacă funcționează, (…) dacă putem să intrăm în țări, dacă trebuie să stăm în lockdown”, a declarat Robert Lionte, producătorul executiv al emisiunii.

Echipa de producție Asia Express se temea pentru siguranța tuturor pe timp de pandemie, departe de casă

“De când am plecat de acasă m-am gândit că am fi cumva o generație de sacrifiu, că înfruntăm Asia Express în total alte vremuri”, a adăugat Alexandra Stan în Jurnal de Asia, proiect susținut de Superbet.

“În primul rând a fost cel mai greu sezon pentru mine pentru că (…) a fost mult mai lung, pentru că am avut super panici de la început”, a adăugat Mona Segall, producătorul general al emisiunii.

În ciuda tuturor grijilor și al eforturilor, concurenții s-au străduit din greu să se mențină sănătoși, find testați periodic, în timp ce se rugau de localnici pentru cazare sau atunci când făceau autostopul.

Multe dintre orașe păreau părăsite. În weekend totul era închis, de la restaurante până la la toate chioșcurile. Concurenții mergeau mulți kilometrii pentru a reuși să fie luați la autostop. De câteva ori echipele au dormit în corturi pentru că mulți localnici se temeau să îi adăpostească în case din cauza coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Jurnal de Asia, episodul 13. Metodele la care a apelat echipa de producție pentru a lupta împotriva Covid-19 pe Drumul Împăraților