Antena Meniu Search
x

Video Jurnal de Asia, episodul 16. Reporterii povestesc despre pericolele de care au avut parte: „Am intrat într-o panică groaznică”

În episodul 16 de Jurnal de Asia, proiect susținut de Superbet, reporterii Asia Express au făcut mărturisiri despre experiențele lor și despre situațiile extreme de care au avut parte în sezonul 4.

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 14:13

Vezi și

Fiecare echipă este însoțită la tot pasul de un operator, dar și de un reporter care îi urmărește și care află detalii despre senzațiile trăite. În episodul 16 de Jurnal de Asia, proiect susținut de Superbet, reporterii Asia Express au vorbit despre situațiile dificile pe care le-au întâmpinat.

Reporterul care i-a însoțit pe Connect-R și Shift a mărturisit că a intrat în panică, în momentul în care nu i-a mai găsit pe cei doi.

Odată a fost foarte grav. Eu am intrat într-o panică groaznică. Și n-aș fi avut de ce. E au trackere, îi pot urmări cei de la securitate în orice secundă, doar că eu am pierdut mașina lor pe autostradă, neștiind că ei au făcut dreapta undeva într-o zonă de munți”, a povestit un reporter.

Ce au trăit reporterii Asia Express: „M-a luat panica, am început să plâng”

Într-un final, reporterul i-a găsit pe concurenții care stăteau relaxați la masă:

Eu am început să sun, să aflu unde sunt. M-a luat panica, am început să plâng. Într-un final i-am găsit, dar i-am găsit noaptea într-un oraș pustiu și spre surprinderea mea erau în singurul restaurant deschis, mâncau, cerșiseră ceva de mâncare. Erau relaxați”, a declarat reporterul.

Reporterul care i-a însoțit pe Patrizia și Francesco a vorbit despre o situație dificilă, din timpul nopții:

Am avut o situație extremă. Trebuia să ajungem la un parc natural, o rezervație naturală. Noaptea s-a întâmplat. Greu. Unde te duci? Eu nu știam unde trebuie să ajung”, a spus un reporter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » TV » Jurnal de Asia, episodul 16. Reporterii povestesc despre pericolele de care au avut parte: „Am intrat într-o panică groaznică”