Antena Meniu Search
x

Video Jurnal de Asia, episodul 17. Cum arată cameramanii din Asia Express și ce au dezvăluit despre peripețiile de pe Drumul Împăraților

În episodul 17 de Jurnal de Asia, proiect susținut de Superbet, cameramanii din Asia Express au vorbit despre momentele dificile prin care au trecut pe Drumul Împăraților, dar și despre munca grea din spatele camerelor de filmat.

de Redactia Observator

la 22.10.2021, 16:07

Vezi și

Episodul 17 din Jurnal de Asia a venit cu poveștile celor care surprind toate momentele spectaculosului show Asia Express - Drumul Împăraților. Telespectatorii au avut ocazia să vadă echipa de cameramani ai reality show-ului, dar și câtă muncă se află în spatele unor camere.

Fiecare echipă este însoțită la orice pas de un cameraman care încearcă să filmeze fiecare moment prin care concurenții trec. Aceștia trăiesc la intensitate maximă fiecare probă și etapă alături de cuplurile de vedete, cărând după ei o cameră de aproape 12 kilograme în zilele caniculare sau pe ploi torențiale.

Prin ce peripeții au trecut cameramanii din Asia Express - Drumul Împăraților

Cameramanii și echipele sunt uniți nu doar de acțiunea cursei, misiuni și orele de așteptare la autostop. Foametea, setea, oboseala, supărarea, veselia, iritarea, toți își ating în cursă cele mai profunde limite și trec prin experiențe de neuitat.

"În Turcia au fost trei momente marcante pentru mine. Eram în mașină cu Adriana Trandafir și Maria Speranța, iar șoferul nostru a lovit un scuterist. A dat pur si simplu peste el, eu am văzut chestia asta. Nu a avut nicio reacție, omul ăla a căzut cu scuterul, s-a ridicat și a mers mai departe. Același șofer a intrat într-o mașină, pe mine mă oftică faptul că eu nu pot să arăt asta. (...) Cea mai tare a fost când era să cad eu dintr-o mașină", a dezvăluit cameramanul Adrianei Trandafir și al Mariei Speranța, vizibil marcat de situația prin care a trecut.

Cei care surprind cele mai frumoase momente din Asia Express au povestit și despre cadrele grele pe care le-au avut de filmat, dar și în ce situații neprevăzute au fost puși de-al lungul cursei din Turcia.

"Am avut o misiune pe plajă, era un soare puternic și foarte cald, de acolo am plecat repede spre altă misiune în niște amfitetatre pe care a trebuit să le escaladăm de 2 - 3 ori. După ce am alergat până la poartă, acolo am simțit că mi s-au îmuiat picioarele și am lăsat camera jos. Prima oară când am simțit că nu mă mai țin picioarele. Nu puteam să mai respir și mi-au băgat perfuzii", a mărturisit cameramanul soților Petre.

În timpul filmărilor echipa formată din Lidia Buble și Estera au fost la un pas de o tragedie. Camermanaul celor două a dezvăluit cum un șofer a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens: "Era să facem un accident. (...) Am urlat în mașină, dar e bine că nu s-a întâmplat nimic."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » Jurnal de Asia, episodul 17. Cum arată cameramanii din Asia Express și ce au dezvăluit despre peripețiile de pe Drumul Împăraților