Antena Meniu Search
x

Video Jurnal de Asia, episodul 18. Ce obstacole a adus Georgia pentru cameramanii care au pornit pe Drumul Împăraților

Cei din echipa de producție a emisiunii Asia Express au vorbit despre obstacolele pe care le-au întâmpinat în Georgia, pe Drumul Împăraților.

de Redactia Observator

la 29.10.2021, 15:10

Vezi și

Episodul 18 din Jurnal de Asia a surprins nu doar frumusețile uluitoare ale Georgiei, ci și numeroasele obstacole cu care s-au confruntat cameramanii și cei din echipa de producție a reality show-ului Asia Express, de la Antena 1.

De la primele ore ale dimineții și până la ore târzii în noapte, fiecare echipă este însoțită de un cameraman care încearcă să surprindă fiecare mișcare a concurenților și fiecare situație prin care trec aceștia. Misiunea nu este una ușoară, căci o cameră de filmat are aproximativ 12 kilograme, o greutate ce transformă fiecare drum într-o adevărată provocare, mai ales când vine vorba despre zile caniculare, ploi sau drumuri accidentate.

Cu ce obstacole s-au confruntat cameramanii în Georgia, în sezonul 4 al emisiunii Asia Express

În al șaselea stage al reality show-ului Asia Express-Drumul Împăraților, echipele rămase în competiție au descoperit frumusețile și misterele fascinante ale Georgiei, o țară unde se dezvelesc în toată splendoarea munții Caucaz.

Totuși, drumurile parcurse de concurenți, de cameramani și de cei din echipa de producție nu au fost lipsite de obstacole și de tot felul de peripeții.

„Realitatea din terenul accidentat ne-a zdruncinat puternic, dar s-a lăsat și cu niște amintiri foarte frumoase”, a dezvăluit Marius Damian, îndrăgitul povestitor din Asia Express.

Cameramanii au trecut prin numeroase peripeții în Georgia

„Drumul de ieri a fost senzațional, greu de descris în cuvinte. A început cu peisaje mirifice, cu versantul, cu povești despre cum mergem noi iarna la schi să ne distrăm și s-a terminat într-o groapă de noroi, cu mașina până la jumătate”, a povestit Irina Fodor.

Așadar, Georgia a bucurat din plin cu frumoasele sale peisaje, dar totul a venit la pachet și cu un preț pe măsură: un drum extrem de dificil și plin de obstacole.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Jurnal de Asia, episodul 18. Ce obstacole a adus Georgia pentru cameramanii care au pornit pe Drumul Împăraților