Antena Meniu Search
x

Video Jurnal de Asia, episodul 19. Cât de dificil a fost traseul din Georgia pentru echipa Asia Express. Ce au avut de îndurat

În episodul 19 de Jurnal de Asia, proiect susținut de Superbet, concurenții, cameramanii și reporterii din Asia Express au vorbit despre drumul din Georgia și obstacolele pe care le-au avut de parcurs.

de Redactia Observator

la 04.11.2021, 16:43

Vezi și

Plecarea din Turcia a venit cu o mulțime de schimbări pentru echipa sezonului 4 din Asia Express, care a pornit cu încredere spre umătoarea etapă a competiției. Georgia, cea de-a doua țară în care au ajuns doar șase echipe, a impresionat pe toată lumea cu peisajele spectaculoase, preparatele savuroase și poate cel mai bun vin, însă obstacolele au fost la tot pasul.

Căldura, traseul solicitant și drumurile pline de pietre au pus în dificultate concurenții, cameramanii și reporterii: "Este foarte cald, nu mă așteptam ca într-un oraș de munte să fie astăzi 30 de grade. Ne-am topit"

De asemenea, Georgia e reprezentat o etapă dificilă pentru toată echipa de pe Drumul Împăraților, mai ales pentru cei care au fost nevoiți să care echipamentele grele cu ei și să urce în cele mai înalte locuri, acolo unde Irina Fodor se afla.

"Georgia e frumoasă, are peisaje frumoase, dar mă așteptam să fie și mai răcoare. 35 de grade la 1500 m mi se pare foarte mult. (...) Irinei îi place tot timpul să stea sus, iar când Irina stă sus, avem noi de urcat la ea.", a dezvăluit cameramanul echipei formate din Mihai și Elwira Petre.

Au existat momente când membrii echipei au ajuns la capătul puterilor din cauza cursei anevoioase și a obstacolelor.

"Pe drum aici este: depășește vaca, depășește găina", a spus Irina Rogojinaru, reporter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » TV » Jurnal de Asia, episodul 19. Cât de dificil a fost traseul din Georgia pentru echipa Asia Express. Ce au avut de îndurat