Antena Meniu Search
x

Jurnal de Asia, episodul 4. Patrizia Paglieri și fiul său trăiesc extrem experienţa Asia Express: „Treci de la agonie la extaz”

În Jurnal de Asia, episodul 4, chef Patrizia Paglieri şi fiul său, Francy, au povestit cum a început aventura lor în Asia Express.

de Redactia Observator

la 09.06.2021, 16:59

Vezi și

Cei doi au acceptat provocarea de a participa la competiție, trăiesc din plin fiecare moment, dar recunosc că această experiență ca fiind una „superbă dar foarte grea”.

Asia e o experiență unică. Într-o zi se întâmplă ce nu se întâmplă acasă în doi ani. Treci de la agonie la extaz. Seara e și greu atunci când cauți cazare la sfârșit de zi și ești obosit, trebuie să zâmbești, dai din ușă în ușă și primești refuzuri. E destul de greu și din punct de vedere fizic și din punct de vedere emoțional că cineva îți dă cu ușa în nas. Într-o seară am căutat 4 ore până să stăm bine și nu e ușor să cauți o zi întreagă 4 ore cazare, după ce ești obosit”, recunoaşte Fancy.

Asia Express Drumul Împăraţilor, agonie şi extaz pentru Patrizia Paglieri și fiul său

La rândul său, chef Patrizia a recunoscut ce a îngrijorat-o cel mai tare. „Pe mine mă speria cel mai mult căldura și unde să dormim. Un euro pe zi eu am zis că-l cheltui pe covrigi. Cu banii e cam greu, dar avem noroc că puținii oameni care sunt pe stradă sunt și foarte generoși. Eu mă tot plimb pe lângă patiserii”.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Jurnal de Asia, episodul 4. Patrizia Paglieri și fiul său trăiesc extrem experienţa Asia Express: „Treci de la agonie la extaz”