Antena Meniu Search
x

Marea lansare pe 18 septembrie, la Antena 1. Premieră cu 5 ediții consecutive în sezonul 4 "Asia Express - Drumul Împăraților" 

Numărătoarea inversă pentru premiera sezonului 4 "Asia Express" a început. Cursa de pe "Drumul Împăraților" începe cu cinci ediții consecutive, pline de adrenalină pentru concurenți și de suspans pentru telespectatorii Antena 1. 

De Redactia Observator la 24.08.2021, 17:07
Noul sezon din Asia Express începe pe 18 septembrie, la Antena 1
Noul sezon din Asia Express începe pe 18 septembrie, la Antena 1
  • Irina Fodor prezintă sezonul 4 din "Asia Express".

Marea premieră a celui mai dur reality-show are loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la ora 20.00, urmând ca show-ul să fie difuzat și pe 19, 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână. Într-o experiență inedită, cele nouă perechi de vedete ce au acceptat provocarea plină de suspans a competiției se vor întrece în aventura vieții lor, într-un sezon cum nu a mai fost altul! 

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi care se vor lupta pentru amuleta de 30.000 de euro în cel de-al patrulea sezon "Asia Express".

Traseul de pe "Drumul Împăraților" va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cele patru țări le vor oferi concurenţilor un mix perfect pentru o aventurã care îi va scoate în fiecare moment din zona de confort. 

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Pe acelaşi subiect

Irina Fodor prezintă sezonul 4 din "Asia Express"

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea, pe "Drumul Împăraților" se vor afla Oase și Marius Damian. În vreme ce Oase le va face cunoștință telespectatorilor cu personaje locale și le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, Marius Damian va fi în continuare povestitorul ce prezintă istoricul locurilor în care se desfășoară concursul și ineditul fiecărei țări.

Prima provocare din "Asia Express - Drumul Împăraților" este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție. Cum va decurge momentul, ce vor fi nevoite să facă vedetele pentru a-și obține rucsacurile și cum se vor descurca în prima etapă a celui mai dur reality-show, telespectatorii pot vedea începând de sâmbătă, 18 septembrie, ora 20.00, când "Asia Express" revine la Antena 1. 

Spre bucuria celor din fața micilor ecrane, prima săptămână de difuzare va avea cinci ediții consecutive. Marea premieră a sezonului 4 "Asia Express" poate fi urmărită sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, de la 20.00 și luni, marți și miercuri, 20, 21 și 22 septembrie, de la 20.30, la Antena 1. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Marea lansare pe 18 septembrie, la Antena 1. Premieră cu 5 ediții consecutive în sezonul 4 "Asia Express - Drumul Împăraților"