Antena Meniu Search
x

Pepe, transformare emoţionantă în semifinala Te cunosc de undeva! „Bucurie mai mare nu aş fi putut să am!”

O gală cu miză mare, sâmbătă, de la ora 20:00, la Te cunosc de undeva!, căci show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși își va desemna finaliștii celui de-al 16-lea sezon al transformărilor, într-o seară cu o tematică emoţionantă – Nemuritorii. 

de Redactia Observator

la 07.05.2021, 10:33

Pepe, transformare emoţionantă în semifinala Te cunosc de undeva! „Bucurie mai mare nu aş fi putut să am!”
Pepe, transformare emoţionantă în semifinala Te cunosc de undeva! „Bucurie mai mare nu aş fi putut să am!” - Antena 1

După 13 săptămâni în care au jucat tot atâtea personaje, care mai de care mai spectaculoase, Ruleta le va oferi în această seară ultima şansă de calificare în marea finală de săptămâna viitoare. Seara dedicată nemuritorilor va aduce în atenţia telespectatorilor şlagăre care refuză să aibă o vârstă, într-un regal muzical demn de orice scenă a lumii.

Gala va fi deschisă de către Aurelian Temişan, cu un medley din cinci dintre cei mai mari compozitori pe care i-a avut România vreodată: Anton Şuteu, Ion Cristinoiu, George Grigoriu, Cornel Fugaru şi Florin Bogardo. 

Lui Pepe, semifinala i-a adus poate cea mai mare voce masculină pe care a avut-o România – Aurelian Andreescu, astfel că răspunderea a fost una pe măsură. „Am un personaj greu, mai mult decât dorit. Bucurie mai mare nu aş fi putut să am! Din punctul meu de vedere, este cel mai iubit personaj pe care l-aş fi putut avea, dar totodată este şi cel mai dificil în ceea ce priveşte vocea. Este genul acela de personaj care oricât de greu ţi s-ar părea, ţi-l doreşti; ţi-e frică de el, dar ţi-l doreşti".

Profesorii de canto şi actorie au fost de acord, la unison, că Pepe va avea o voce cumplit de greu de imitat, o piesă extraordinar de frumoasă, pe care Ozana l-a îndemnat să o trateze întocmai ca pe o arie de operă. Cum se va descurca artistul, telespectatorii vor afla mâine seară, de la 20:00, la Antena 1, în semifinala Te cunosc de undeva! Tot atunci, aceştia vor afla şi finaliştii celui de-al 16-lea sezon al transforming show-ului de la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Pepe, transformare emoţionantă în semifinala Te cunosc de undeva! „Bucurie mai mare nu aş fi putut să am!”