Antena Meniu Search
x

Peste 1.2 milioane de telespectatori au urmărit aseară serialul de la Antena 1. Serialul Adela, lider de audienţă

Răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din cele mai noi episoade Adela, difuzate aseară la Antena 1 i-au adus pe telespectatori în număr foarte mare în faţa micilor ecrane. Cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, ce se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, s-a impus ca lider detaşat de audienţă la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

de Redactia Observator

la 27.08.2021, 12:17

Peste 1.2 milioane de telespectatori au urmărit aseară serialul de la Antena 1. Serialul Adela, lider de audienţă
Peste 1.2 milioane de telespectatori au urmărit aseară serialul de la Antena 1. Serialul Adela, lider de audienţă - Antena 1

Astfel, conform Kantar Media, Antena 1 s-a impus asearã, în intervalul 20:30 – 22:58,  ca lider de piaţã la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, înregistrând o cotă de piaţă de 23.7% şi un rating mediu de 6 puncte. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV, care în acelaşi interval orar şi la nivelul aceluiaşi target înregistra 21.1% cota de piaţã şi 5.3 puncte de rating.

În minutul de maximã audienţã, înregistrat la 22:45, peste 1.2 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţari urmãreau serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1. 

În fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări continuarea poveştii, care este parcursul personajelor lor preferate și unde le vor duce răsturnările de situație. Când credeau că nimic nu îi mai poate opri să o îndepărteze pe Martha de la putere, Paul şi Delia aveau să constate că se înşelau amarnic: „Îţi promit că vei ajunge în sapă de lemn dacă vei continua aşa! Ori faceţi cum vreţi voi, şi vă promit că o să pierdeţi tot, ori ne comportăm ca o familie fericită!”, le-a spus Martha (Carmen Ionescu), care a decis să o folosească pe Andreea în favoarea ei: „Eu am nevoie de tine şi tu de mine! Draga mea, într-o zi casa asta va fi numai a ta!”. Ce se va întâmpla cu personajele atât de îndrăgite şi cum va continua povestea pe mai departe, telespectatorii vor putea urmări în cel mai nou sezon al serialului Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. 

Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Gelu Niţu, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Toto Dumitrescu, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev  vor putea fi urmăriţi în fiecare joi, de la ora 20.30, la Antena 1, în cel de-al doilea sezon al serialului Adela. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Peste 1.2 milioane de telespectatori au urmărit aseară serialul de la Antena 1. Serialul Adela, lider de audienţă