Antena Meniu Search
x

Serialul Adela, lider de audienţă

#dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit aseară în număr foarte mare serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, în intervalul comun de difuzare cu Masked Singer România, acesta impunându-se ca lider de audienţă, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel naţional.

De Redactia Observator la 29.10.2021, 12:30
Serialul Adela, lider de audienţă, peste Masked Singer România
Serialul Adela, lider de audienţă, peste Masked Singer România - Antena 1

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 21:29-22:56, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 6.4 puncte de rating și 20.5% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu Masked Singer România, cu o medie de 5.7 puncte de rating şi 18.3 cotă de piaţă. Ierarhia s-a pãstrat şi la nivelul întregii ţări, serialul Adela fiind prima opţiune a telespectatorilor, în intervalul menţionat, cu un rating mediue de 7.5 puncte şi 17.3% cota de piaţă. Aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional, în minutul de aur, 21:49 urmăreau aseară serialul Adela de la Antena 1. 

Aseară, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură momentele pline de suspans din cele mai noi episoade Adela. Vestea că Paul (Mihai Călin) a fost arestat a cutremurat casa Andronic: “Merit tot ce mi se întâmplă!”, au fost cuvintele i-a spus el Marthei (Carmen Ionescu). În tot acest timp, Martha încearcă să afle ce s-a întâmplat şi îl confruntă pe Lucian (Daniel Nuţă): “Dacă ai avut de-a face cu moartea Monei, o să plăteşti pentru asta!”. În tot acest timp, Mihai avansează cu propria investigaţie referitoare testul ADN făcut de Andreea şi merge la Mitu (Marian Râlea): “Măcar în al doisprezecelea ceas recunoaşte că tu şi Nuţi aţi schimbat fetele!”. Ce se va întâmpla cu personajele atât de îndrăgite şi cum va zdruncina aflarea adevărului casa Andronic, dar şi familia Achim, telespectatorii vor putea afla săptămâna viitoare joi, de la 20:30, la Antena 1. 

Serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30 la Antena 1 şi care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, a început deja filmările pentru cel de-al treilea sezon al proiectului. Aflat în punctul în care telespectatorii vor putea afla în curând adevărul în cadrul celui mai nou sezon Adela, povestea nu se va încheia aici. Noi lucruri vor ieşi la iveală şi vor pune în continuare piedici în calea fericirii şi a liniştii protagoniştilor. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Serialul Adela, lider de audienţă