Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 1 aprilie 2022. Noile scheme de plafonare a preţurilor la energie au intrat în vigoare

Știrile zilei, 1 aprilie 2022, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 04.04.2022, 18:14

Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 1 aprilie 2022

1) Noile scheme de plafonare a preţurilor la energie au intrat în vigoare. Pentru curentul electric, pragurile de preţ sunt stabilite în funcţie de consum, iar la gaze, plafonarea nu ţine cont de o limită.

2) Vladimir Putin acuză Occidentul că sancţiunile împotriva Rusiei au fost pregătite în avans. Liderul rus susţine că ţările din Vest caută noi pretexte pentru a-l pedepsi şi că Moscova trebuie să ţină cont de acest lucru.

3) Un nou val de praf saharian traversează România. Particulele aduse din nordul Africii au ajuns deja în vestul şi nordul ţării, spre disperarea şoferilor care au făcut cozi la spălătorii. 

4) Petro Poroşenko a acordat un interviu în exclusivitate echipei Observator care se alfă pe frontul din Kiev. Fostul preşedinte al Ucrainei şi-a creat un batalion de luptă şi promite să îşi dea viaţa pentru a apăra ţara sa.

5) Un tânăr de 16 ani a păcălit META şi Apple să dezvăluie date personale ale utilizatorilor. Puştiul a făcut milioane de dolari din crime cibernetice şi ar fi creierul din spatele celebrului grup de hackeri LAPSUS.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Update » Știrile zilei, 1 aprilie 2022. Noile scheme de plafonare a preţurilor la energie au intrat în vigoare