Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 1 iulie 2021. Condamnare pentru fostul trezorier PSD; scandal înaintea JO de la Tokyo

Știrile zilei, 1 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 02.07.2021, 00:01

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 1 iulie 2021

1) De astăzi, românii îşi pot descărca online certificatul digital covid. Autorităţile au transmis că, la numai două ore de la lansarea platformei, au fost emise peste 100.000 de certificate.

2) Celebrul actor George Mihăiţa a fost prins prins de poliţişti băut la volan. Aristul a provocat un accident rutier în Bucureşti, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

3) Fostul trezorier al Partidului Social Democrat a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare. Deputatul Mircea Drăghici a utilizat subvenţiile primite de partid pentru a-şi lua o vilă.

4) România nu va avea nicio reprezentantă pe tabloul de tenis feminin la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Toate cele trei sportive care erau calificate au anunţat că s-au retras.

5) 500 de persoane au murit în Canada din cauza valului de cancicula care a lovit ţara. În mai multe oraşe, temperaturile au atins chiar şi 50 de grade Celsius, un record la nivel naţional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 1 iulie 2021. Condamnare pentru fostul trezorier PSD; scandal înaintea JO de la Tokyo