Antena Meniu Search
x

Video Animație grafică: Cum s-a petrecut accidentul provocat de George Mihăiţă. Fratele actorului, declarații în exclusivitate pentru Observator

Comedia era să se transforme în tragedie. George Mihăiţă, directorul Teatrului de Comedie, a fost prins băut la volan după ce a provocat un accident în Capitală şi e cercetat penal. A pierdut controlul maşinii şi doar, printr-un noroc, nu a rănit pe nimeni. Fratele marelui actor a povestit, în exclusivitate pentru Observator, ce crede că s-a întâmplat.

Adrian Lupușor
de Adrian Lupușor

la 01.07.2021, 20:09

Vezi și

Motor, acţiune! Actorul George Mihăiţă este pus să sufle în etilotest. Rezultatul îi lasă fără replică pe poliţişti. Aparatul indică 1,05 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Nu este o scenă de film. Actorul a fost prins băut la volan, iar poliţiştii l-au condus la Institutul de Medicină Legală pentru probe biologice. La plecare, paznicii au făcut scut în jurul lui.

Actorul George Mihăiţă s-a ales cu dosar penal după accident

George Mihăiţă a ajuns în rolul principal la ştiri după ce aseară, la 9 şi 20 de minute, a provocat un accident pe bulevardul Basarabia.

Adrian Lupuşor, reporter Observator: ”În această zonă, actorul a pierdut controlul volanului, a lovit puternic refugiul de tramvai și, din impact, a intrat pe contrasens unde a izbit și acea dubă parcată”.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii nu au dat de şoferul dubei, dar i-au lăsat un mesaj în parbriz, să se prezinte la biroul de accidente uşoare.

O echipă Observator l-a găsit azi.

Adrian Lupuşor, reporter Observator: ”Putea să fie o tragedie, dacă intra într-o altă mașina care era în mers”. Șoferul dubiței: ”Da. Sau dacă erau trecători, care veneau din sens opus”.

George Mihăiţă s-ar fi urcat la volan pentru că taxiul chemat nu mai venea

Fratele marelui actor de comedie spune că a vorbit cu el la telefon şi acesta regretă incidentul.

Vasile Mihăiţă, fratele lui George Mihăiţă: ”Un eveniment nedorit, neplacut, s-a întamplat, așa e în viață, mai iei câte o palmă. Viața merge înainte, actoria rămane actorie. Aseară, am impresia ca a stat vreo 20 de minute, 30, a așteptat taxiul, n-a venit. Și știi, sub influența băuturii, a zis hai că merg. Greșeala, greșeală! Dar asta este, ne asumăm. Regreta momentul”.

Viaţa lui George Mihăiţă bate filmul. Actorul a provocat un accident şi într-o peliculă al lui Sergiu Nicolaescu.

George Mihăiţă are 72 de ani şi de două decenii este directorul Teatrului de Comedie din Bucureşti. În 2002, a fost decorat cu Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Animație grafică: Cum s-a petrecut accidentul provocat de George Mihăiţă. Fratele actorului, declarații în exclusivitate pentru Observator