Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 10 septembrie 2021. Bulgaria a intrat în zona roșie; Jurnalista Natalia Morari este acuzată de ipocrizie

Știrile zilei, 10 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 10.09.2021, 13:33

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 10 septembrie 2021

1) Moțiunea de cenzură a fost citită în Parlament, după o ceartă ca pe maidan. Dezbaterea și votul vor avea loc însă abia după decizia Curții Constituționale, care a fost sesizată de Guvern.

2) Bulgaria a intrat pe lista roșie a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis de asemenea să introducă Germania pe lista galbenă.

3) Comuna Bărbulești are cea mai mică rată de vaccinare din țară. Reporterii Observator au mers pe uliţele localității pentru a afla ce-i face pe oameni imuni la vaccinare.

4) Un om de afaceri turc a lovit intenționat un bărbat în parcarea unui mall din București. Camerele de supraveghere au surprins momentul impactului, dar și cearta de la care a pornit totul.

5) Cea mai cunoscută jurnalistă de peste Prut este acuzată de ipocrizie. Natalia Morari a dezvăluit că are o relație și un copil cu unul dintre cei mai mari infractori ai Republicii Moldova, Veaceslav Platon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 10 septembrie 2021. Bulgaria a intrat în zona roșie; Jurnalista Natalia Morari este acuzată de ipocrizie