Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 11 noiembrie 2021. Incendiu la Spitalul din Ploieşti; Influencerii români au intrat în vizorul ANAF

Știrile zilei, 11 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 12.11.2021, 10:23

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 11 noiembrie 2021

1) Dosarul Revoluţiei a fost întors la Parchetul Militar. După 32 de ani, ancheta trebuie reluată în dosarul în care Ion Iliescu este acuzat de săvârşirea unor infracţiuni contra umanităţii.

2) Influencerii români cu sute de mii de vizualizări pe platformele video au intrat în vizorul ANAF. Inspectorii verifică modul în care aceştia au declarat veniturile făcute online.

3) Florin Cîţu a dat vina pe USR pentru decizia PNL de a negocia formarea guvernului alături de PSD. Liderul liberal a spus că aceasta este soluţia în acest moment pentru România.

4) O profesoară a ajuns la spital după ce un elev s-a jucat în clasă cu un spray lacrimogen. Băiatul de 14 ani a spus că a vrut să facă o glumă şi a pulverizat substanţa toxică pe fereastră. 

5) Un nou incendiu a izbucnit, în această dimineaţă, într-un spital COVID. S-a întâmplat la Ploieşti, la spitalul de boli infecţioase. Doi pacienţi au fost ucişi, iar 18 au fost evacuaţi de pompieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 11 noiembrie 2021. Incendiu la Spitalul din Ploieşti; Influencerii români au intrat în vizorul ANAF