Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 12 octombrie 2021. România e pe loc de baraj, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022

Știrile zilei, 12 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 12.10.2021, 12:03

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 12 octombrie 2021

1) Dacian Cioloş este premierul desemnat de Klaus Iohannis şi are sarcina de a forma noul guvern. Preşedintele USR a anunţat că va încerca refacera coliţiei cu PNL şi UDMR şi i-a invitat pe reprezentanţii acestor partide, azi, la negocieri.

2) România a ajuns pe primul loc în Europa şi pe locul trei in lume la decesele cauzate de Covid 19. Iar din cauza aglomeratiei, pacienţii din Bucuresti au început să fie transferaţi în alte oraşe.

3) Facturile mari la curent au speriat autorităţile locale din Galaţi! Aşa că au decis să monteze becuri cu led pe mai multe străzi din oraş. Acestea costă mai mult, mai exact 1,8 milioane de lei, dar vor reduce cu 70% consumul de energie.  

4) România a învins cu 1-0 Armenia şi este pe loc de baraj în drumul spre mondialul din Qatar. Dar Mirel Rădoi pleacă de la naţională după meciurile cu Islanda şi Liechtenstein.

5) Finlanda a decis vaccinarea anti-COVID a nurcilor crescute în ferme. Acestea se infectează foarte rapid cu Sars Cov 2, tocmai de aceea anul trecut, Danemarca a fost nevoită să sacrifice 17 milioane de nurci. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Update » Știrile zilei, 12 octombrie 2021. România e pe loc de baraj, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022