Video

Știrile zilei, 14 aprilie 2021. Scandal în coaliția de guvernare; SUA retrage toate trupele din Afganistan

De Rosse Stan.
Publicat: 14.04.2021, 18:15.
Actualizat: 14.04.2021, 18:17

Știrile zilei, 14 aprilie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei

Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 14 aprilie 2021

1) Vlad Voiculescu a fost revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii, la cererea premierului Florin Cîţu. Vezi scandalurile în care a fost implicat Vlad Voiculescu.

2) Ministerul Sănătăţii a introdus noi criterii pentru carantinarea localităţilor. Noul ordin introduce un punctaj, iar principalul factor devine nivelul de testare pentru Covid. Premierul Florin Cîţu doreşte revocarea acestui ordin, care a fost publicat fără acordul lui.

3) Primele doze de vaccin Johnson & Johnson au ajuns în România. Acestea vor fi folosite abia după o decizie a Agenţiei Europene a Medicamentului cu privire la riscul pentru tromboze.

4) Pandemia a schimbat modul în care percepem viaţa la oraş. Românii cumpără tot mai des accesorii pentru casă şi grădină.

5) Statele Unite ale Americii retrage toate trupele din Afganistan până pe 11 septembrie. Evenimentul va marca 20 de ani de la atacul terorist din 2001.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.