Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 noiembrie 2022. Prima întâlnire oficială între americani și ruși de la începutul războiului

Știrile zilei, 14 noiembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 19:47

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 14 noiembrie 2022

1) Astăzi a avut loc prima întâlnire oficială între americani și ruși de la începutul războiului. Șeful CIA a discutat în Turcia cu șeful spionajului rusesc despre consecinţele unui eventual atac nuclear în Ucraina.

2) Volodimir Zelenski a mers în vizită în Herson, oraş preluat săptămâna trecută de la ruşi. Preşedintele ucrainean a cântat imnul naţional şi a stat de vorbă cu localnicii.

3) Părintele Calistrat nu va mai oficia slujbe, după ce a fost filmat în timp ce loveşte cu pumnul o femeie. Preotul susţine că a fost provocat de victimă şi că nu regretă deloc gestul.

4) Elon Musk se plânge că duce o viaţă foarte grea de când a cumpărat Twitter. Cel mai bogat om din lume spune că în ultima vreme munceşte şapte zile din şapte pentru a salva reţeaua de socializare.

5) 450 de blocuri din Bucureşti vor rămâne fără căldură şi apă caldă timp de trei zile. Termoenergetica a anunţat că a început lucrările pentru remedierea unor avarii din sectoarele 2, 4 şi 6.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 noiembrie 2022. Prima întâlnire oficială între americani și ruși de la începutul războiului