Antena Meniu Search
x

"Nu știu câți oameni și-ar dori să fie în locul meu". Elon Musk spune că trebuie să muncească "de dimineață până seara, șapte zile din șapte" după ce a cumpărat Twitter

Elon Musk se află în acest moment la conducerea unor dintre cele mai mediatizate companii din lume, o poziție care, așa cum a dezvăluit în timpul unei conferințe de la summitul G20 din Bali, nu este deloc una de invidiat. Miliardarul a dezvăluit că are prea mult de muncă, fiind ocupat "de dimineață până seara, șapte zile din șapte", notează Reuters.

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 17:10

Elon Musk la o conferință a oamenilor de afaceri din cadrul summitului G20 din Bali
Elon Musk dezvăluie că după achiziția Twitter trebuie să muncească "de dimineață până seara, șapte zile din șapte" - Profimedia

Elon Musk se află în acest moment la conducerea unor dintre cele mai mediatizate companii din lume, o poziție care, așa cum a dezvăluit în timpul unei conferințe de la summitul G20 din Bali, nu este deloc una de invidiat. Miliardarul a dezvăluit că are prea mult de muncă, fiind ocupat "de dimineață până seara, șapte zile din șapte", notează Reuters.

"Am prea mult de lucru, asta cu siguranță", a declarat Musk la o conferință de afaceri organizată odată cu summitul la care s-au adunat majoritatea liderilor politici ai lumii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Musk este directorul executiv al Twitter și Tesla și conduce, de asemenea, compania de rachete SpaceX, startup-ul Neuralink și firma de tuneluri The Boring Company. Intervenția sa la acea conferință a fost una bizară, miliardarul apărând înconjurat de lumânări, explicând că vorbea dintr-un loc care tocmai suferise o pană de curent.

Achiziția Twitter vine într-un moment delicat pentru Tesla

Elon Musk este directorul executiv al Twitter și Tesla și conduce, de asemenea, compania de rachete SpaceX, startup-ul Neuralink și firma de tuneluri The Boring Company. Intervenția sa la acea conferință a fost una bizară, miliardarul apărând înconjurat de lumânări, explicând că vorbea dintr-un loc care tocmai suferise o pană de curent.

Investitorii Tesla se tem că Musk, un "nanomanager" așa cum îi place să se descrie, implicat personal în deciziile de la cele mai joase nivele, de la proiectarea mașinilor la problemele lanțului de aprovizionare, este distras într-un moment critic pentru cel mai mare producător de vehicule electrice din lume.

Acțiunile Tesla și înjumătățit valoarea de la începutul lunii aprilie, când a dezvăluit că a preluat o participație semnificativă la Twitter. Vânzările acțiunilor sale Tesla, inclusiv alte 4 miliarde de dolari de săptămâna trecută pentru a aduce vânzările sale legate de Twitter la $20 miliarde de dolari, au crescut presiunea sub care se află constructorul auto.

Întrebat despre complexitatea lanțurilor de aprovizionare industriale și "decuplarea" de China și riscurile invaziei Rusiei în Ucraina, Musk a evitat să ofere un răspuns și a reînceput să vorbească despre cât de ocupat este.

Răspunzând unei observații conform căreia mulți oameni de afaceri din Asia vor să fie "Elon Musk al Orientului", miliardarul a spus: "Aș fi atent la mi-aș dori. Nu știu câți oameni și-ar dori să fie în locul meu. Ei și-ar dori să fie ceea ce își imaginează că sunt eu, ceea ce nu este același lucru cu a fi cum sunt eu de fapt".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » "Nu știu câți oameni și-ar dori să fie în locul meu". Elon Musk spune că trebuie să muncească "de dimineață până seara, șapte zile din șapte" după ce a cumpărat Twitter