Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Știrile zilei, 14 octombrie 2021. Demisii în urma anchetei Recorder; Preoţii fac scut în jurul Patriarhului Daniel

Știrile zilei, 14 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

De Rosse Stan la 14.10.2021, 11:13
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 14 octombrie 2021

1) Primele negocieri ale premierului desemnat Dacian Cioloş cu PNL şi UDMR au eşuat. Florin Cîţu şi Kelemen Hunor au cerut timp să poarte discuţii în partide, înainte de a lua o decizie.

2) Preoţii fac scut în jurul Patriarhului Daniel după reportajul Recorder care arată modul în care BOR accesează banii publici. Un consilier general şi un preot au demisionat în urma anchetei.

3) Camera Deputaţilor a dat un vot final pe proiectul privind subţierea dosarului cu şină. De la 1 ianuarie 2022, instituţiile publice nu vor mai putea solicita copii după acte.

4) Un transportor blindat al Armatei Române a fost oprit de poliţia germană, după ce ar fi lăsat dâre de combustibil pe carosabil. MApN spune că era vorba de apă pluvială cu mici reziduuri.

5) Un bărbat înarmat cu un arc cu săgeţi a atacat mulţimea în oraşul norvegian Kongsberg. 5 persoane au murit şi alte 2 au fost rănite. Agresorul a fost prins de poliţie şi este acum reţinut. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 14 octombrie 2021. Demisii în urma anchetei Recorder; Preoţii fac scut în jurul Patriarhului Daniel

Breaking News

Două plicuri suspecte, la Ambasada Ucrainei din Bucureşti. Poliția e în alertă

Două plicuri suspecte, la Ambasada Ucrainei din Bucureşti. Poliția e în alertă