Video

Știrile zilei, 15 iunie 2021. OMS, semnal de alarmă în privința vaccinării; China reacționează dur la adresa NATO

De Rosse Stan.
Publicat: 15.06.2021, 18:54.
Actualizat: 15.06.2021, 18:54

Știrile zilei, 15 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei

Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 15 iunie 2021

1) Alocațiile copiilor vor fi majorate abia de la 1 ianuarie 2022. Comisia pentru muncă a dat raport de adoptare ordonanței de urgență venită de la Senat. Proiectul mai trebuie votat de deputați.

2) Organizația Mondială a Sănătății trage un semnal de alarmă privind contagiozitatea noilor variante de coronavirus. Răspândirea Covid-19 la nivel global este mai rapidă decât distribuirea vaccinurilor.

3) China a reacționat dur la adresa NATO și a G7, care au spus că acțiunile ei reprezintă o amenințare. Beijingul spune că puterile lumii au calomniat dezvoltarea pașnică a țării.

4) UDMR și Uniunea Maghiară din Transilvania vor depune un nou proiect de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc. Inițiativa de anul trecut a fost adoptată tacit de deputați, dar respinsă de Senat în urma unui scandal uriaș.

5) Ministerul Educației a adus modificări examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat. Acestea vor fi susținute fără triaj epidemiologic, iar elevii vor avea o libertate mai mare de exprimare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.