Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 15 iunie 2021. OMS, semnal de alarmă în privința vaccinării; China reacționează dur la adresa NATO

Știrile zilei, 15 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 15.06.2021, 18:54

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 15 iunie 2021

1) Alocațiile copiilor vor fi majorate abia de la 1 ianuarie 2022. Comisia pentru muncă a dat raport de adoptare ordonanței de urgență venită de la Senat. Proiectul mai trebuie votat de deputați.

2) Organizația Mondială a Sănătății trage un semnal de alarmă privind contagiozitatea noilor variante de coronavirus. Răspândirea Covid-19 la nivel global este mai rapidă decât distribuirea vaccinurilor.

3) China a reacționat dur la adresa NATO și a G7, care au spus că acțiunile ei reprezintă o amenințare. Beijingul spune că puterile lumii au calomniat dezvoltarea pașnică a țării.

4) UDMR și Uniunea Maghiară din Transilvania vor depune un nou proiect de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc. Inițiativa de anul trecut a fost adoptată tacit de deputați, dar respinsă de Senat în urma unui scandal uriaș.

5) Ministerul Educației a adus modificări examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat. Acestea vor fi susținute fără triaj epidemiologic, iar elevii vor avea o libertate mai mare de exprimare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 15 iunie 2021. OMS, semnal de alarmă în privința vaccinării; China reacționează dur la adresa NATO