Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 16 februarie 2022. Alertă de poluare masivă în Bucureşti; Români angajaţi în Olanda, cazaţi în condiţii inumane

Știrile zilei, 16 februarie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 16.02.2022, 20:50

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 16 februarie 2022

1) Alertă de poluare masivă în Bucureşti. Senzorii de monitorizare a calităţii aerului au detectat depăşiri şi de 700 la sută a valorilor normale. Reacţia responsabililor este halucinantă: vremea e de vină pentru aerul irespirabil. 

2) Războiul programat să-nceapă azi... s-a amânat. În ziua în care era aşteptată invazia Rusiei, Moscova continuă să bată în retragere, iar mii de militari şi sute de tancuri au părăsit Crimeea şi se întorc la baze.

3) Un român din Madrid riscă să fie condamnat la peste 280 de ani de închisoare. Bărbatul a recunoscut că a abuzat 24 de fete între 2009 şi 2018, şi a distribuit imagini pe internet cu victimele sale minore. 

4) Haosul de pe piaţa energiei are efecte şi pe piaţa muncii. Firmele au început să îşi concedieze angajaţii pentru a face faţă facturilor. Alte soluţii identificate sunt renunţarea la investiţii şi scumpirea produselor.

5) Zeci de români angajaţi la un abator olandez au fost cazaţi la grămadă, printre gândaci şi mucegai, în Germania. Condiţiile inumane în care trăiau au ieşit la iveală în urma unor raiduri ale autorităţilor din cele două ţări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Update » Știrile zilei, 16 februarie 2022. Alertă de poluare masivă în Bucureşti; Români angajaţi în Olanda, cazaţi în condiţii inumane