Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 16 iunie 2021. Întâlnire istorică Biden - Putin; Criza gunoaielor din Sectorul 1, aproape de final

Știrile zilei, 16 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 16.06.2021, 18:38

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 16 iunie 2021

1) Doi angajați de la Spitalul Victor Babeș au fost reținuți în dosarul decesului a trei pacienți după oprirea instalației de oxigen de la ATI. Cele două persoane sunt un șef de serviciu tehnic și un instalator.

2) Primăria Sectorului 1 a plătit datoriile pe care Romprest le avea față de sortatorii de deșeuri. Astfel, compania spune că și-a mobilizat toată flota pentru a strânge gunoaiele de pe străzi.

3) Întâlnire istorică între președintele american Joe Biden și omologul său rus Vladimir Putin. Cei doi s-au întâlnit la Geneva și au subliniat că își doresc relații mai stabile între țările lor.

4) Un video cu momentul prăbușirii telecabinei din Italia, când 14 persoane au murit, a fost făcut public. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum cablul s-a rupt la doi metri de finalul cursei.

5) Renate Weber a fost revocată din funcţia de Avocat al Poporului. Partidul Social Democrat a anunţat că va ataca la Curtea Constituţională decizia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 16 iunie 2021. Întâlnire istorică Biden - Putin; Criza gunoaielor din Sectorul 1, aproape de final