Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 16 noiembrie 2021. Conduceri noi pentru Televiziunea Română și radioul public; Rezultatul necropsiei lui Dan Țandea

Știrile zilei, 16 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 16.11.2021, 16:02

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 16 noiembrie 2021

1) Dan Turturică a fost numit la conducerea Televiziunii Române, după un vot secret în Plenul Parlamentului. Conducerea radioului public va fi asigurată de Răzvan Dincă..

2) Un stomatolog celebru din Capitală, cu o maşină puternică şi scumpă, a fost la un pas să răstoarne un microbuz plin cu elevi. 12 copii au ajuns la spital, iar şoferul dă vina pe autoturismul electric care nu a vrut să vireze. 

3) Negocierile pentru formarea Guvernului bat pasul pe loc, dar e tot mai clară varianta cu doi prim-miniştri alternativ. Potrivit surselor Observator, PSD ar ceda funcția de premier liberalilor, dar să nu fie dată lui Florin Cîțu.

4) Necropsia în cazul omului de afaceri Dan Ţandea arată că acesta a făcut infarct, înainte să se prăbuşească într-un canal. Bărbatul a fost găsit fără suflare în ferma sa din localitatea Apahida. 

5) Polonia va începe, în luna decembrie, construirea unui gard permanent de-a lungul hotarului cu Belarus, pentru a opri valul de migranţi. Sute de oameni au luat cu asalt frontiera, după ce Minskul a deschis graniţele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 16 noiembrie 2021. Conduceri noi pentru Televiziunea Română și radioul public; Rezultatul necropsiei lui Dan Țandea