Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 17 ianuarie 2022. Erupția vulcanului din Tonga a avut efecte până în România

Știrile zilei, 17 ianuarie 2022, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 17.01.2022, 16:54

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 17 ianuarie 2022

1) Novak Djokovic a fost expulzat din Australia. Autorităţile i-au anulat viza pentru a doua oară în 10 zile, considerând că sârbul nu îndeplineşte condiţiile legale pentru a juca la Australian Open. 

2) Situaţie gravă la Spitalul Judeţean de Urgență Miercurea Ciuc. 14 pacienţi operaţi de cataractă senilă s-au trezit infectaţi cu o bacterie intraspitalicească extrem de periculoasă: bacilul pioceanic.

3) O educatoare din comuna suceveană Bosanci a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Femeia, care lucra de 20 de ani ca educatoare, este anchetată sub suspiciunea că a violat trei fetițe, care au acum între 3 și 7 ani.

4) Toate clasele care erau în online s-au întors la școală. Semestrul al doilea a început cu noi reguli de funcționare. Criteriul de 75% grad de ocupare a paturilor pentru pacienții covid nu este atins niciunde în țară, maximul fiind de 38%.

5) Erupția vulcanului din arhipelagul Tonga a avut efecte până în România. Toate staţiile meteo au înregistrat creşteri ale presiunii atmosferice.  Aceste modificări se pot traduce prin uşoare dureri de cap sau tulburări de somn.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 17 ianuarie 2022. Erupția vulcanului din Tonga a avut efecte până în România