Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 17 noiembrie 2021. Gunoi aruncat şi ars pe câmp, din ordinul unui afacerist

Știrile zilei, 17 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 17.11.2021, 15:07

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 17 noiembrie 2021

1) Biroul Executiv al PNL a aprobat propunerea privind rotaţia premierilor într-un viitor guvern cu PSD şi UDMR. Sigura condiţie a liberalilor este ca primul prim-ministru să fie dat de PNL. 

2) O reţea uriaşă cu certificate de vaccinare false, din care făceau parte şi angajaţi DSP, a fost descoperită în Satu Mare. Totul a ieşit la iveală când o parte dintre falşii vaccinaţi au ajuns la spital, cu forme grave de COVID.

3) Un lider PNL din Dolj se crede mai presus de lege. Fără nicio ruşine, îşi trimite angajaţii să arunce gunoiul de la magazinele sale pe un câmp din sat. Şi, ca să fie sigur că nimeni nu-i dă de urmă, oamenii dau apoi foc deşeurilor. 

4) Scene de violență extremă la graniţa dintre Polonia şi Belarus, unde sute de migranţi au încercat să intre pe teritoriul Uniunii Europene. Polonezii au apărat frontiera cu grenade lacrimogene și tunuri cu apă.

5) Armata rusă a testat o rachetă anti-satelit, spre furia americanilor. Rusia a utilizat arma împotriva unuia dintre vechii săi sateliţi, aflaţi pe orbită, şi spune că testul nu a reprezentat vreun risc pentru Staţia Spaţială Internaţională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 17 noiembrie 2021. Gunoi aruncat şi ars pe câmp, din ordinul unui afacerist