Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 18 iunie 2021. Un ciclon va lovi România; Voucherele Rabla pentru electrocasnice au fost epuizate

Știrile zilei, 18 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 18.06.2021, 19:38

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 18 iunie 2021

1) Voucherele din etapa a treia a programului Rabla pentru electrocasnice au fost epuizate în 90 de minute. Românii au putut obține tichete petnru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.

2) ANSVSA a amendat supermarketul din Sectorul 1 în care au fost surprinși doi șobolani în vitrine. Magazinul va plăti 10.000 de lei și are activitatea suspendată temporar pentru deratizare și igienizare.

3) O fată de 15 ani este în comă la spital, după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni din Iași de un autobuz. Șoferul era beat și chiar a fost surprins pe camere urcând în autobuz cu o bere în mână.

4) Un ciclon care este acum blocat în Marea Neagră va lovi România în acest sfârșit de săptămână. Va ploua abundent și vântul va fi extrem de puternic, cu rafale de până la 90 de kilometri pe oră, pe litoral.

5) Un avion al British Airways a fost avariat în timp ce staționa pe Aeroportul Heathrow. Trenul de aterizare din față al avionului a cedat chiar în momentul în care pasagerii se pregăteau de îmbarcare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 18 iunie 2021. Un ciclon va lovi România; Voucherele Rabla pentru electrocasnice au fost epuizate