Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Știrile zilei, 18 iunie 2021. Un ciclon va lovi România; Voucherele Rabla pentru electrocasnice au fost epuizate

Știrile zilei, 18 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

De Rosse Stan la 18.06.2021, 19:38
Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 18 iunie 2021

1) Voucherele din etapa a treia a programului Rabla pentru electrocasnice au fost epuizate în 90 de minute. Românii au putut obține tichete petnru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.

2) ANSVSA a amendat supermarketul din Sectorul 1 în care au fost surprinși doi șobolani în vitrine. Magazinul va plăti 10.000 de lei și are activitatea suspendată temporar pentru deratizare și igienizare.

3) O fată de 15 ani este în comă la spital, după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni din Iași de un autobuz. Șoferul era beat și chiar a fost surprins pe camere urcând în autobuz cu o bere în mână.

4) Un ciclon care este acum blocat în Marea Neagră va lovi România în acest sfârșit de săptămână. Va ploua abundent și vântul va fi extrem de puternic, cu rafale de până la 90 de kilometri pe oră, pe litoral.

5) Un avion al British Airways a fost avariat în timp ce staționa pe Aeroportul Heathrow. Trenul de aterizare din față al avionului a cedat chiar în momentul în care pasagerii se pregăteau de îmbarcare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 18 iunie 2021. Un ciclon va lovi România; Voucherele Rabla pentru electrocasnice au fost epuizate

Breaking News

Parada de 1 Decembrie. Cele mai spectaculoase momente de la defilarea armatei române

Parada de 1 Decembrie. Cele mai spectaculoase momente de la defilarea armatei române