Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 19 aprilie 2021. Scandal fără precedent în lumea fotbalului; Maxim istoric pentru euro

Știrile zilei, 19 aprilie 2021, prezentate de Rosse Stan.

de Rosse Stan

la 19.04.2021 , 20:32

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 19 aprilie 2021

1) Liderii coaliţiei de guvernare s-au întâlnit în prima şedinţă după demiterea lui Vlad Voiculescu din ministerul Sănătăţii. 

Articolul continuă după reclamă

2) Scandal fără precedent în lumea fotbalului. 12 cluburi de top au anunţat înfiinţarea unei super-competiţii doar pentru ele. UEFA şi FIFA vor da sancţiuni împotriva echipelor şi jucătorilor.

3) Euro a urcat la un nou maxim istoric. Banca Naţională a României a anunţat un curs de referinţă de 4,9261 lei pentru un euro.

4) Nicuşor Dan a anunţat că fiica sa a fost infectată cu coronavirus. Primarul Capitalei va sta în izolare 14 zile şi va lucra de acasă, fiind contact direct.

5) A-68, considerat cel mai mare gheţar din lume, nu mai există. Potrivit imaginilor din satelit, A-68 s-a rupt în bucăţi şi a început să se topească.

Rosse Stan Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Update » Știrile zilei, 19 aprilie 2021. Scandal fără precedent în lumea fotbalului; Maxim istoric pentru euro