Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 19 aprilie 2022. Primele gaze din Marea Neagră vor fi extrase în această vară

Știrile zilei, 19 aprilie 2022, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 19.04.2022, 18:18

Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 19 aprilie 2022

1) Forţele ruse au lansat ofensiva mult aşteptată în estul Ucrainei. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat într-un discurs că armata rusă a început "bătălia pentru Donbas".

2) Vaccinarea anti-covid se va face doar la medicii de familie începând cu 1 iulie. Secretarul de Stat Andrei Baciu spune că se trece astfel de la "o campanie" împotriva Covid-19 la vaccinarea ca parte a programului naţional.

3) Banca Mondială şi-a revizuit în scădere estimările privind ritmul de creştere înregistrat în acest an de economia mondială. De vină ar fi războiul din Ucraina, inflaţia şi efectele pandemiei de Covid-19.

4) Ministrul Energiei estimează că legea offshore va fi adoptată în acestă sesiune parlamentară. Virgil Popescu spune că legea este un semnal bun pentru investitori şi că primele gaze din Marea Neagră vor fi extrase în această vară.

5) Raed Arafat a anunţat că a fost testat pozitiv cu coronavirus. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă spune că s-a infectat în ciuda faptului că a purtat tot timpul masca de protecţie de tip FFP2. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 19 aprilie 2022. Primele gaze din Marea Neagră vor fi extrase în această vară