Video

Știrile zilei, 19 iulie 2021. Amendă pentru explozia de la Petromidia; Luptă strânsă la şefia PNL

De Rosse Stan.
Publicat: 19.07.2021, 20:54.
Actualizat: 19.07.2021, 20:53

Știrile zilei, 19 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei

Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 19 iulie 2021

1) Dramă teribilă în comuna Hărman, din Braşov, unde un băieţel de trei ani a fost călcat de maşină în propria curte. La volanul autoturismului se afla un adolescent de 14 ani, unchiul victimei, care încerca să mute vehiculul.

2) Bucureştiul se află pe locul 4 în ceea ce priveşte preţul cafelei în Europa, conform unui studiu comparativ internaţional. Viena, Praga şi Bratislava sunt singurele capitale care au cafeaua mai scumpă decât noi.

3) KMG International a fost amendată cu 50.000 de lei de către Garda Națională de Mediu, după explozia de la Rafinăria Petromidia. Deflagrația de la începutul lunii iulie a dus la decesul a trei persoane.

4) Luptă strânsă între Ludovic Orban şi Florin Cîţu pentru şefia PNL. Până în prezent, filialele se împart egal între cei doi, dar greii partidului, care sunt încă indecişi, se pare că vor înclina balanţa în favoarea premierului.

5) La Mecca a început marele pelerinaj anual al musulmanilor. Pentru al doilea an la rând, numărul credincioşilor este redus din cauza pandemiei. Doar 60 de mii de oameni au fost acceptaţi, faţă de 2 milioane în era pre-Covid.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.