Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 19 octombrie 2021. Turiştii străini încep să ocolească România; Băieţel căzut într-o groapă cu apă clocotită

Știrile zilei, 19 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 20.10.2021, 16:48

Știrile zilei, 19 octombrie 2021

1) Miniştrii propuşi de Dacian Cioloş au fost audiaţi de comisiile de specialitate ale Parlamentului, care au rol consultativ. Votul de încredere pentru noul guvern va avea loc miercuri.

2) Noul val de COVID-19 a dat peste cap turismul din România. Turiştii străini care aveau planificate călătorii la noi în ţară au anunţat că renunţă la aceste vacanţe, în favoarea unor destinaţii mai sigure. 

3) Un băieţel a căzut într-o groapă cu apă clocotită, săpată de compania de termoficare în Sectorul 1. Copilul de 9 ani s-a ales cu arsuri grave, ce ar putea necesita operaţii. 

4) Imagini dramatice surprinse la morga Spitalului Universitar din Bucureşti. Morţii de covid nu au mai avut loc în frigidere, iar toate spaţiile departamentului prosectură au fost ocupate de cadavre puse în saci negri. 

5) Sute de persoane, cercetate pentru falsificarea de certificate verzi şi teste Covid, ar putea ajunge după gratii. Ministrul interimar al Afacerilor Interne Lucian Bode spune că aceştia reprezintă un pericol pentru comunitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 19 octombrie 2021. Turiştii străini încep să ocolească România; Băieţel căzut într-o groapă cu apă clocotită