Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 2 decembrie 2022. Austria spune NU României în Schengen; Vreme de primăvară în Decembrie

Știrile zilei, 2 decembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 02.12.2022, 19:15

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 2 decembrie 2022

1) Austria continuă să spună "NU" accederii României în spaţiul Schengen. Motivul invocat de Guvernul de la Viena este că nu am gestiona corespunzător fluxul de migranţi.

2) Vladimir Putin respinge condiţiile cerute de Joe Biden pentru a veni la masa negocierilor. Moscova insistă că va purta discuţii despre pace doar după ce Occidentul va recunoaşte teritoriile anexate.

3) Eurodeputatul german care a comparat România cu Vestul Sălbatic a ajuns în Bucureşti. Deputata Natalia Intotero l-a invitat pentru a-i arăta că avem "o ţară frumoasă, cu oameni sinceri şi primitori".

4) Judecătorul Gabriel Apostol a încetat din viaţă după ce şi-ar fi injectat benzină în vene. Magistratul a fost implicat în trecut în numeroase controverse, iar în 2013 chiar s-a bătut cu poliţia în benzinărie.

5) ANM anunță vreme de primăvară în Decembrie, care ar putea dura până la sărbători. În unele zone, temperaturile vor atinge şi 12 grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 2 decembrie 2022. Austria spune NU României în Schengen; Vreme de primăvară în Decembrie