Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 20 septembrie 2021. Şcoala ar putea trece în online, în Bucureşti, din octombrie; Accident dramatic la Trofeul Câmpulung

Știrile zilei, 20 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 20.09.2021, 16:17

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 20 septembrie 2021

1) Ministrul Educaţiei se aşteaptă ca şcolile din Bucureşti să treacă în online, de la jumătatea lunii octombrie. Sorin Cîmpeanu mai spune că infectările din şcoală se vor vedea la finalul lunii septembrie.

2) Jurnalistul Horia Alexandrescu a murit la vârsta de 74 de ani. Cunoscutul gazetar a debutat în presă în anul 1971 la ziarul Sportul, şi de-a lungul anilor a fondat Curierul Naţional şi Cronica Română.. 

3) Liviu Dragnea a lansat o serie de atacuri dure la clasa politică actuală a României, în prima apariţie publică după ieşirea din închisoare. Fostul politician a recunoscut că PSD este complice la jaful din România.

4) Partidul pro-Kremlin, Rusia Unită, a câştigat alegerile parlamentare desfăşurate în Rusia. Conform rezultatelor preliminare şi a unui exit poll, partidul care îl susţine pe Vladimir Putin a obţinut peste 48% din voturi.

5) Un pilot a supravieţuit după un accident dramatic în timpul Raliului Trofeul Câmpulung. Maşina lui Costin Popescu a derapat, a ieşit de pe şosea, a lovit mai mulţi copaci şi s-a răsturnat de câteva ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 20 septembrie 2021. Şcoala ar putea trece în online, în Bucureşti, din octombrie; Accident dramatic la Trofeul Câmpulung