Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 iunie 2021. Bilanţ dramatic după ploile din ultimele 2 săptămâni; Patriarhul Daniel, mesaj înainte de Evaluarea Naţională

Știrile zilei, 21 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 21.06.2021, 19:09

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 21 iunie 2021

1) Anchetatorii încearcă să afle cine este responsabil pentru moartea pilotului de raliuri Adrian Cernea. Autorităţile locale susţin că piloţii şi organizatorii au fost informaţi de starea vremii şi şi-au asumat riscul.

2) Inundaţii, culturi distruse şi vieţi luate de ape. Acesta este bilanţul dramatic după două săptămâni de ploi torenţiale şi furtuni. De la mijlocul săptămânii meteorologii anunţă că urmează zile caniculare.

3) Patriarhul Daniel a transmis un mesaj elevilor care încep Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul. Înalt Preasfinţia Sa spune că aceste examene sunt cel mai potrivit prilej de maturizare intelectuală.

4) Plaja Copacabana a fost acoperită cu sute de trandafiri roşii. Un ONG a dorit să aducă astfel un omagiu celor peste 500 de mii de oameni care au decedat din cauza Covid-19, în Brazilia.

5) România are parte de fenomene extreme din ce în ce mai frecvente. O tornadă a fost filmată în Rezeraţia Biosferei Delta Dunării. Vârtejul s-a format pe drumul dintre Murghiol şi Mahmudia.

Citeşte şi: Tornadă puternică filmată în Ilfov. S-a emis mesaj RO-ALERT: "Luați măsuri de adăpostire"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 iunie 2021. Bilanţ dramatic după ploile din ultimele 2 săptămâni; Patriarhul Daniel, mesaj înainte de Evaluarea Naţională