Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 22 iunie 2021. Scandal privind educaţia sexuală din şcoli, în prima zi de Evaluare Naţională

Știrile zilei, 22 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 22.06.2021, 20:33

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 22 iunie 2021

1) Elevii clasei a opta au susţinut prima probă la Evaluare Naţională, la limba şi literatura română. Vezi aici BAREMUL de corectare şi rezolvarea realizată de profesoara Cristina Tunegaru pentru Observatornews.ro.

2) Biserica Ortodoxă Română se opune ferm introducerii în programa şcolară a unei noi materii legate de educaţia sexuală. Conform unui comunicat al Patriarhiei, demersul este "un atentat asupra inocenţei copiilor"

3) Dacia a prezentat primele imagini şi informaţii despre noua variantă Duster. Maşina reînnoită preia actuala identitate vizuală Dacia şi va fi comercializată din septembrie 2021 în două versiuni.

4) Cartea de identitate ar putea fi modificată, la propunerea USR. Vicepremierul Dan Barna a anunţat că partidul său va propune ca adresele de domiciliu să nu mai fie trecute pe documentele de identitate.

5) Cinci români au fost răniţi, după ce apartamentul în care locuiau în Germania a fost cuprins de flăcări. Conform anchetatorilor, tentativa de crimă a fost pusă la cale de un alt român, care a fost arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 22 iunie 2021. Scandal privind educaţia sexuală din şcoli, în prima zi de Evaluare Naţională