Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 22 noiembrie 2021. Şoferii care dau flashuri sau claxonează nejustificat ar putea fi amendaţi

Știrile zilei, 22 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 22.11.2021, 14:59

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 22 noiembrie 2021

1) Mai multe familii au rămas fără un acoperiş deasupra capului, după ce locuinţele sociale în care trăiau au luat foc, noaptea trecută, în Eforie Nord. Flăcările uriaşe au pornit într-una dintre cele 22 de camere ale complexului şi s-au extins cu rapiditate.

2) Un şofer de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital, noaptea trecută, după ce s-a răsturnat cu maşina în Piatra Neamţ. Tânărul ar fi ratat o curbă şi a intrat cu maşina într-un stâlp, pe care l-a şi dărâmat.

3 Şoferii care dau flashuri sau claxonează nejustificat ar putea fi amendaţi cu aproape trei mii de lei. Sancţiunile sunt prevăzute într-un proiect de lege care îşi propune să modifice Codul Rutier.

4) Continuă protestele faţă de restricţiile impuse pentru a face faţă pandemiei. Manifestaţiile au devenit violente la Bruxelles şi, pentru a treia seară la rând, în Olanda. Iar în Germania se discută despre vaccinarea obligatorie a personalului sanitar şi carantina pentru cei neimunizaţi.

5) Plata cu bani virtuali nu mai este o noutate, în România. Tot mai mulţi antreprenori au introdus şi această posibilitate de plată digitală. Se pot achiziţiona de la case şi maşini, până la gadgeturi, bilete de avion sau... pepeni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Update » Știrile zilei, 22 noiembrie 2021. Şoferii care dau flashuri sau claxonează nejustificat ar putea fi amendaţi