Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 23 decembrie 2021. Minim istoric pentru piața neagră a țigaretelor din România; Tragedie în Madagascar

Știrile zilei, 23 decembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 24.12.2021, 15:44

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 23 decembrie 2021

1) Presupusul criminal al celor doi studenţi din Iaşi a fost adus în ţară. Tânărul susţine în continuare că este nevinovat, dar autorităţile bănuiesc că şi iubita lui, cu care era în vacanţă la Roma, ar fi ştiut despre oribila faptă.

2) Piaţa neagră a ţigaretelor din România a ajuns în noiembrie la cel mai mic nivel din ultimii 15 ani. Acţiunile de amploare desfăşurate de Poliţia de Frontieră au avut o contribuţie substanţială la acest nivel minim istoric.

3) Deputatul Cosmin Șandru a fost trimis în judecată de DNA după ce ar fi oferit mită unui parlamentar AUR. Liberalul i-ar fi cerut acestuia să nu voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

4) Peste 60 de oameni au murit într-un accident maritim în Madagascar. Nava care s-a răsturnat era destinată mărfurilor şi transporta ilegal 138 persoane. Un elicopter cu patru oficiali s-a prăbușit și el în drum spre locul naufragiului.

5) Două persoane au fost reţinute după protestul violent de marți de la Palatul Parlamentului. Una dintre ele este un vameş, care avea asupra lui o mască militară de gaze şi un briceag. Bărbatul a fost acuzat de vandalism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 23 decembrie 2021. Minim istoric pentru piața neagră a țigaretelor din România; Tragedie în Madagascar