Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 23 iulie 2021. Stare de alertă, în Sectorul 1; Au fost deschise Jocurile Olimpice de la Tokyo

Știrile zilei, 23 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 23.07.2021, 20:46

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 23 iulie 2021

1) Prefectul Capitalei şi-a dat acordul pentru declararea stării de alertă în Sectorul 1. Măsura va fi luată pentru 30 de zile din cauza situaţiei sanitare cauzată de necolectarea gunoiului de către Romprest.

2) Patru persoane au murit în urma unui accident cumplit în Sibiu. O maşină Dacia Duster nu a acordat prioritate şi a fost spulberată de un camion care circula regulamentar. 

3) Nicuşor Dan a confirmat existenţa în Bucureşti a ţânţarilor purtători de virus West Nile. Primarul Capitalei spune însă că situaţia este monitorizată şi că s-au luat deja măsuri pentru dezinsecţie.

4) Accesul în mall-uri ar putea fi condiţionat de vaccinare. Dan Barna a anunţat că această măsură a fost discutată în coaliţia de guvernare, în cadrul strategiei pentru stimularea vaccinării în România.

5) Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost inaugurate oficial. Delegaţia României, care include 101 sportivi ce vor concura în 17 probe, a fost condusă la ceremonia de deschidere de Robert Glinţă şi Simona Radiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 23 iulie 2021. Stare de alertă, în Sectorul 1; Au fost deschise Jocurile Olimpice de la Tokyo