Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 decembrie 2021. Moș Crăciun se reinventează; Record de comenzi online în România

Știrile zilei, 24 decembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 24.12.2021, 16:45

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 24 decembrie 2021

1) Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Malta a intrat în zona roșie, în timp ce Serbia, Ucriana și Rusia au intrat în zona galbenă.

2) Proiectul care prevedea obligativitatea certificatului verde la locul de muncă a fost îngropat în doar 24 de ore. Klaus Iohannis s-ar fi opus vehement măsurii de suspendare a contractului de muncă în lipsa vaccinării.

3) A trecut vremea cadourilor clasice. În locul pachetelor voluminoase, Moș Crăciun lasă mai nou plicuri cu vouchere. La modă acum sunt ședințele la SPA, tratamentele estetice sau chiar sesiuni de tragere cu arma în poligon. 

4) Reprezentanţii magazinelor din România spun că în decembrie s-au plasat cele mai multe comenzi din istoria comerţului online. În colete se ascund de toate, de la jucării şi haine, la mâncare şi băutură.

5) Vladimir Putin a avut o reacţie dură despre extinderea NATO în Europa de Est în conferința sa anuală de presă. Președintele rus a reluat acuzațiile privind instalarea de sisteme balistice în România și Polonia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 decembrie 2021. Moș Crăciun se reinventează; Record de comenzi online în România