Antena Meniu Search
x

Video Cadourile clasice înlocuite cu şedinţe la spa, tratemente estetice sau sesiuni de tragere cu arma în poligon

A trecut vremea cadourilor clasice! În loc să aducă multe pachete voluminoase, Moş Crăciun lasă mai nou sub brad un plic cu diverse vouchere. Sunt bonuri valorice pentru şedinţe la spa, tratamente estetice sau chiar sesiuni de tragere cu arma în poligon.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 23.12.2021, 22:02

Vezi și

Iulia Pop – reporter Observator: Iata un cadou din categoria punct ochit, punct lovit pentru cineva ca mine care nu a mai ţinut nicodată în mână o armă letală, experienţa este cu totul inedită.

Marius Stănuș - administrator poligon: Discutam de o activitate care merge din zona cadoului de agremenet in zona sportului in care folosim arme de foc letale. 

Experiența inedită costă între 100 si 200 de lei.

Client: Consider ca o experienta la poligon e una pecare oricine trebuie sa o incerce si aduce multe plusuri. 

Pe acelaşi subiect

Iulia Pop – reporter Observator: Cum ar fi ca la finalul unei zile aglomerate, in care telefoanele au sunat continuu sa puteti sa va bucurati, in sfarsit, de cadoul de sub brad, unul care ofera o experienta la care ati visat. O zi la spa cu jacuzzi, sauna si masaj e cu siguranta un dar apreciat. 

Clientă: Sunt o persoana care invata si traieste intens prin anumite experiente, asa ca o calatorie sau un mers la spa sau la munte, ma atrage mult mai mult decat un cadou care, desi e cu buna intentie, nu are acelasi efect asta ar fi o experienta.

Nici cadourile nu mai sunt ce au fost

Darius Serafin – director centru spa: Cei interesati pot primi un cadou inedit la noi in resort mai ales in aceasta perioada avem astfel de solicitari, deoarece temp sunt foart escazute si dorinta clientilor este de a veni intr-o oaza de liniste si relaxare.

Serviciile oferite sunt de cazare, masă, acces la spa cu jacuzzi interior sau exterior, piscină, 3 tipuri de saună, duș finlandez şi sală de fitnes. 

Un alt cadou inedit poate fi oferit de medicul estetician.

Radu Voinescu – manager clinica: Aceste proceduri pot fi injectii cu acid hialuronic, toxima botuninica, mezoterapii, terapia vampir... proceduri estetice de intinerire  pt ca doamnele si domnii vor sa-si pastreze una spect intinerit sunt extrem de cautate, mai ales in perioada asta.

Preţurile pentru astfel de proceduri estetice minim invazive pornesc de la câteva sute de lei şi ajung la câteva mii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Cadourile clasice înlocuite cu şedinţe la spa, tratemente estetice sau sesiuni de tragere cu arma în poligon